Post voor Laura en Wilco

Post voor Laura en Wilco

Laura en Wilco zijn vandaag de gelukkigen, ze krijgen namelijk post!

Laura heeft veel post ontvangen, ze krijgt verschillende brieven van familie en vrienden. Maar ook van Charlotte! Ze heeft de brief persoonlijk naar het Talpa kantoor gebracht. Ze moet erg wennen aan de buitenwereld en mist haar vriendin erg. Ze vindt dat Laura meer plezier moet maken en heeft soms moeite om Utopia te kijken. Dat Charlotte naar de livestreams kijkt doet ze voor haar. Ook zitten er verschillende foto’s tussen. Laura is erg blij met haar post, ze zegt dat ze eigenlijk echt naar huis moet. Haar beste vriendin is namelijk zwanger. Zo krijgt Laura te horen dat het goed is dat ze door gegaan is zonder Lot en Vanessa. Ook krijgt ze complimenten over haar tatoeëren, ze moet naar zichzelf geloven. Je hebt veel fans schat! Concentreer je op de toekomst, denk aan jezelf en geniet waar je mee bezig bent. Ook heeft ze een brief van haar moeder,  Colinda komt even kijken en Laura zegt dat ze zo snel mogelijk naar huis moet, ze wil het niet missen. Ook LauraB geeft als tip om er nog eens goed over na te denken. Daarna gaat ze nog even verder met de briefjes van fans. Ze besluit even een sigaretje te roken, ze is voorlopig nog wel even bezig. Het is namelijk een hoop post! Één ding is wel zeker, post heeft haar goed gedaan. Maar zal Laura binnenkort uit Utopia vertrekken?

Ook Wilco heeft post ontvangen, hij was er echt aan toe zegt hij en trekt zich terug op zijn slaapkamer. Wilco is wat minder duidelijk in zijn post. Het lijkt wel positief te zijn regelmatig horen we hem cool! zeggen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Yolanda at 15:14

    Laura zet hem op meid je bent een schat . Je vriendin lieve charlotte heeft aan de poort gezegd dat ze op je wacht . Jullie zijn schatten van meiden en passen goed bij elkaar
    Kop op meis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *