80’s & 90’s party in Utopia

80’s & 90’s party in Utopia

En dan is het zo ver, na wat strubbelingen, alle voorbereidingen en de loods aankleden is het tijd voor een feestje! De 80’s & 90’s party in Utopia is van start gegaan. Er zijn ongeveer 70 mensen die van het feestje komen genieten.

Omstreeks 19:00 kwamen alle gasten langzaamaan het Utopia terrein op gelopen. Sommige geheel gekleed in disco kleding, erg toepasselijk! Gabriëlle en LauraB staan achter de draaitafel en verzorgen de knallende hits voor het publiek. Bjorn draait dus blijkbaar toch niet, hij helpt mee aan de merchandise. Ook is het erg druk achter de bar wat de bewoners in de tijd van geld crisis wel kunnen gebruiken. Echter zijn er alweer snel problemen want we zien flessen in plaats van het postmix apparaat. De postmix blijkt kapot te zijn, weer extra kosten dus! Gabriëlle laat per microfoon weten dat verzoekjes ingediend kunnen worden. Ze hitst de bezoekers lekker op en het oogt dan ook erg gezellig. Chris verzorgd de rondleidingen dat moest ik ook nog even doorgeven. Maar jullie willen vast niet gaan, jullie kijken het maar even aan, maar we gaan straks wel dansen oké?! Langzaamaan komt het feestje los en de bezoekers ook. We zullen dit bericht nog aanvullen als dat noodzakelijk is, en natuurlijk voegen we ook video(‘s) toe zodat je alles nog eens terug kunt kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *