Laura wil B&B arrangementen uitbreiden

Laura wil B&B arrangementen uitbreiden

Nu de wellness van Colinda zo goed als af is en morgen geopend wordt denkt Laura aan mogelijkheden. Ze wil haar B&B arrangementen uitbreiden en gaat het gesprek met Colinda aan.

Wat dacht je er van om een soort VIP-pakket aan te bieden vraagt Laura aan Colinda. Dat mensen kunnen kiezen voor een reading of een massage. Colinda heeft er wel oren naar en het tweetal begint gelijk te rekenen. Nu kost een deluxe arrangement €130 euro en Colinda biedt haar massages aan voor €25 euro. Maar er kan wel wat van de prijs af en het tweetal komt op een totaalprijs uit van €145 euro. En dan kunnen mensen zelf kiezen wat ze willen voegt Colinda eraan toe. Er zijn twee mogelijkheden een voetmassage, of een ontspanningsmassage. De twee lijken dus een samenwerking aan te gaan. En de nieuwe bezoekers hebben er nieuwe extra’s bij. Wat vinden jullie ervan? Een mooi aanbod?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  • anneke g at 23:45

   Kan het daar smerig zijn maar in een hotel vervangen ze de matrassen toch ook niet elke keer als er iemand geweest is als maar schoon beddengoed en schoon is op de grond dat daar geen stof licht en lekker gelucht is voor de mensen komen lekker de grote deuren open een lekker geurtje spuiten moet je kijken hoe leuk het kan worden
   Ze kunnen ook zeggen een voedsel pakket van om en de bij 145,00 euro (zonder sterke drank en sigaretten) geef een lijstje op wat je wil hebben de mensen die dan komen kunnen een goed kopen winkel de boodschappen doen want ik weet niet bij welke winkel ze bestellen goedkoper kan het altijd (wel voor controle bon mee nemen) om zeker te weten of er voor dat bedrag gekocht is laat de mensen zelf beslissen

 1. lida at 20:23

  Eindelijk een goede samenwerking, hadden ze veel eerder moeten doen eigenlijk, hadden ze ook veel geld mee kunnen besparen.

 2. anneke at 19:28

  Heel leuk ga der voor eindelijk samen werken zo moet het
  Niet dat het iets voor mij is maar de echte UTOPIA kijkers zullen dit leuk vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *