Wilco & Ivan klagen over Tineke

Wilco & Ivan klagen over Tineke

Tijd om wat te klagen, zo dachten Wilco en Ivan. Dit keer hebben de heren het over nieuwste bewoner Tineke. De heren klagen erop los.

Gistereren werd Tineke door haar negatieve post met haar neus op de feiten gedrukt. Het thuisfront vond haar simpelweg lui, Tineke zelf snapte er helemaal niets van en kreeg er zelfs een breekmomentje door. Zou ze er dan ook iets aan doen om van het negatieve imago af te komen? Wilco had namelijk gehoopt dat haar brieven haar zouden stimuleren en motiveren. Maar dat is niet gebeurd, ze is gewoon een diva geworden hier! Dat Wilco het gehad heeft met zijn mede bewoonster is wel duidelijk want volgens hem trekt ze Colinda mee in haar gedrag. Ook Ivan krijgt steeds meer spijt dat hij op Tineke gestemd heeft. Al snel komen de twee tot de conclusie dat ze toch liever Danny als bewoner in Utopia hadden gezien. Hij was tenminste wel een harde werker voegt Ivan eraan toe. Volgens Wilco is Tineke een onruststoker, ik geef haar 3 stemmen. Het is geen groepsmens, ze is juist het tegenovergestelde. En als klap op de vuurpijl voegt Ivan eraan toe dat Tineke helemaal niets opruimt. Hoe denken jullie over Tineke? Was de keuze voor Danny beter geweest?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Eline at 10:22

  Eerlijk gezegd ben ik er goed ziek van geweest dat ze niet voor Danny gingen, door hem zag ik ineens weer gezelligheid daar in Utopia en dat had me weer kijkplezier gegeven. Nu ben ik nog steeds op zoek naar redenen waarom ik nou nog zou kijken. Vindt het beetje saai geworden.

 2. anna at 04:58

  Dat die mannen kunnen roddelen dat weten we wel de vrouwen hebben de naam maar ondertussen…Wilco moet helemaal zijn pan drukken vanaf dat hij erin is is het geen dag meer leuk geweest stoken ,roddelen en treiteren dat is het enige wat die psychopaat kan…..en wat Tineke betreft die keus is verkeerd geweest want ze heeft laten zien dat ze eigenlijk niet zo’n tofferik is als ze zich voordeed.En dat diabetes verhaal klopt ook niet want dan zou ze niet zoveel wijntjes drinken dat verlaagt je waarde en kan zorgen dat ze een Hypo krijgt en zelfs nog erger het kan tot een coma lijden[ik heb een kennis verloren die is niet meer uit haar coma gekomen]

  • anneke g at 12:58

   Wie heeft dan verteld dat ze suiker heeft of is hier het verhaaltje begonnen of is het in een uitzending gezegd
   Wie weet dat

   • Therese at 20:38

    Hallo anneke g , Tineke heeft dat zelf meerdere malen geroepen toen ze zo “ziek” was daarom vond ze zich zelf ook zo zielig dat ze in de schuur moest liggen bij Chris , dat lawaai was riep ze ook niet goed als je griep hebt en diabetes bent zo zei ze het.

 3. anneke g at 23:53

  Ivan die kan toch op de markt mensen knippen dat doet hij toch ook bij de andere mannen en dat doet hij goed en leuk kijk maar naar Patrick zag er ook beter uit toen hij hem geknipt had
  Als de mensen naar de markt komen en via een mail door geven dat ze door hem geknipt willen worden een kapper vraagt iets van 20 euro voor een knip beurtje kan lekker op lopen hij heeft de spullen al ik zal zeggen ga der voor

 4. maria at 20:37

  Buiten wat ik van tineke vind,moeten de heren eerst eens naar zichzelf kijken.Ivan kwam binnen met ik wil en dat .Hij wilde een tweede Emil zijn. Nou we hebben gezien hoe het de eerste tijd met hem ging! Voor datgene waarvoor Ivan kwam gebeurde ook niet (alleen trammelant)En wat Wilco betreft…geval apart! Hij durft zelfs te zeggen dat Tineke een onrust stoker is? Wat een lef wij zien dat hijzelf niets anders doet.En wat colinda betreft ,die laat zich heus niet meesleuren met Tineke. Die kan wel voor zichzelf op komen en zit gewoon (vanwege de groep en gang van zaken ) niet goed in haar vel. Wat Tineke betreft moeten ze haar even de tijd geven om de raad toe te passen op zichzelf.Als anderen (waaronder Ivan zelf) dat niet gekregen hadden .was ook Ivan er allang uit geweest! En Wilco?? die mag van mij direct vertrekken echt een naar mannetje!

 5. anneke at 20:31

  Ze zeggen dat meiden kunnen roddelen maar die mannen kunnen er ook wat van leuk dat ze er achter komen dat als je zegt ik kom schoonmaken dat het een andere betekening heeft schoonmaken
  Maar ik weet niet of Danny het ook daar ging redden het is z’n groep wat aan zich zelf denkt en daar horen geen nieuw komers
  En dan zegt hij dat Tineke een onrust stoken is man kijk naar je zelf jij bent goed in mensen weg pesten

 6. lena at 20:16

  Heb dit vanaf het begin gezegd. Het is al de tweede nieuwkomer die beloofd om schoon te gaan maken en koken en vervolgens gewoon niet doet. Maar ze blijven blind en zien niet in dat dit een smoesje is om te kunnen blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *