Volgens LauraB doet Gaby niets

Volgens LauraB doet Gaby niets

LauraB heeft vandaag een kritische dag, eerder was ze al kritisch over Gaby en vandaag is ze dat wederom. LauraB heeft Gaby wederom aangesproken op haar gedrag, ze zou in haar ogen namelijk niets doen.

Weet je wat ik een beetje heb begint Laura tegen Gaby, ik zeg dit echt om je te helpen. Je hebt overal smoesjes voor. Mij maakt het niet uit. Voor mijn part doe je de hele dag geen fluit. Maar het gaat andere mensen wel opvallen en zij gaan zich eraan storen. Jij wilt hier graag zijn toch? Gaby antwoordt dat ze haar doel en passie binnen Utopia nog niet gevonden heeft. Daardoor is het af en toe gewoon moelijk. Ik probeer mensen te ondersteunen die wel hun project hebben gevonden. LauraB is het daar niet mee eens, er is namelijk een verschil tussen dingen willen en dingen doen. Naomi heeft zich inmiddels bij het gesprek aangesloten en zegt dat ze eigenlijk hetzelfde probleem heeft als Gaby. Echter lijkt LauraB daar toch anders over te denken. Naomi wil wel graag, maar ze weet niet hoe. Gaby wacht meer af tot er iets gebeurd. Gaby lijkt een beetje klaar met deze verwijten en wil weg gaan. Maar LauraB vindt dat niet zo’n goed idee, ze roept haar terug. Gaby geeft nogmaals aan dat ze op zoek is naar een eigen project en zegt geen zin meer te hebben om dit gesprek met LauraB te voeren. Sorry, voor de rest ben ik er mee bezig! LauraB antwoordt dit is echt ongekend, zoiets heb ik nog nooit meegemaakt!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. lav at 15:58

  gaby doet totaal helemaal niets, kan dus naar huis want ze heeft geen doel.
  Elke keer smoesjes en uitvluchten, wellicht kan ze nog non worden ergens.
  Wat doen de Laura’s de hele dag ??? en wat doet Joey de hele dag ??????
  en Naomi ???
  Wat een vreselijke luie mensen zoiets zul je in dienst hebben, vreselijk.

 2. ah at 14:27

  Ik kreeg kromme tenen van Gaby toen ze niet wist wanneer Jezus gestoven is. Gaby moet eerst maar naar de Zondagsschool. (als die er nog is).

 3. paula at 13:10

  de meeste doen echt helemaal niets.het mooiste zou zijn dat ze allemaal eruit gaan en een heel nieuw team binnenhalen. het is echt uitgewerkt met deze 15.

 4. Mjo at 09:56

  Wat mij gisteren 19 maart in de uitzending van Utopia opviel, was het gesprek tussen LauraB en Gaby. Gaby sprak LauraB aan over de karaokemiddag/avond op Goede Vrijdag.

  Wat Gaby vertelde over de betekenis van Goede Vrijdag klopte voor geen meter.
  Op Goede Vrijdag herdenken christenen de kruisiging en dood van Jezus op de heuvel Golgotha nabij de stad Jeruzalem. Anderhalve dag na zijn dood aan het kruis (Goede Vrijdag) stond Jezus op uit de dood (Paasfeest).
  Het verhaal wat Gaby gisteren verkondigde klopt dus voor geen meter. Weer en het zoveelste onjuistheid (leugentje) van Gaby.

  Ik krijg de indruk dat Gaby “zogenaamd” Christelijk is, als het haar uitkomt. In ieder geval moet ze maar eens goed nagaan/nakijken, wat bepaalde Kerkelijke Feestdagen exact inhouden en betekenen.

 5. Yvon at 04:18

  De KLauraatjes zijn natuurlijk zelf wel aan een project bezig !
  Het zogenaamde roddelproject !! En anderen de les proberen te lezen,,,,walgelijk…

 6. Ton at 04:15

  Typisch geval van de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet !
  Laura zegt de hele dag : Ik heb een goed idee….maar ze doet helemaal niets !!
  Maar dat zijn er meer, die alleen maar op hun nest liggen te stinken !!

 7. Ellis at 23:47

  Er is niemand, zeker niet van de dames die iets doet! De hele dag liggen, roddelen. ..wat een niveau! En ze worden allemaal dikker en dikker…

 8. Marja at 21:42

  Wat doet laurab dan zelf
  Alleen maar zitten en roddelen,het lijkt wel of ze het over zich zelf heeft, natuurlijk doen die snotneuzen de hele dag ook niets, hun voorbeeld is lauraB

 9. Ladybug at 21:00

  Ik ben geen fan van Laura, maar vind het heel goed dat ze dit recht in Gaby’s gezicht zegt.De anderen denken het alleen maar. En Laura heeft gelijk.Gaby is helemaal nutteloos. Laura zou ook trouwens wat meer naar zichzelf kunen kijken en wat aktiever kunnen zijn in plaats van oorbelletjes maken en kletsen op de bank.Laat ik zeggen Laura presteert 10 % en Gaby 0%

 10. lena at 20:04

  En laura zelf werkt ohhh zo hard. Naomi doet geen fluit en geeft dit ook aan maar daar zegt ze niks over. Maar gaby blijft ze treiteren. Mmm ik wil je alleen maar helpen. Help jezelf en doe zelf eens iets. Zie haar nooit werken. Maat gaby is een makkelijke prooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *