Mark is bezig met een nieuwe frietkar.

Mark is bezig met een nieuwe frietkar.

Zoals we weten is de warenwet geweest om Le Luifel te keuren, helaas is voor Mark Le Luifel afgekeurd en zal op zoek moeten gaan naar iets anders als hij door wil gaan.

Mark neemt de telefoon en belt naar de man die een tijdje geleden een frietkar te koop had staan. Hij vraagt aan de man of de kar nog te koop is, deze antwoordt dat hij de kar nog wel heeft maar ook bezig is met nog iemand anders die interesse heeft. Mark zegt, dat hij nog een foto zou sturen van de kar, de man klinkt verbaast en vraagt aan Mark of hij de mail niet heeft gehad met de foto  erbij. Mark geeft aan de mail niet heeft ontvangen. De man zegt dat hij nu in Aalsmeer is en over ongeveer twee uurtjes thuis zal zijn, dan kan hij de foto’s naar Mark toesturen en dan moet je maar kijken wat je ermee wil. Mark zegt dat hij de kar wil beoordelen maar ook denkt dat het wel goed zit, want daar vertrouwd hij op. Dat zit zeker goed zegt de man. Ook zegt hij dat hij nog een speciale kabel heeft om van groot stroom naar klein stroom kunt gaan. Mark vind het helemaal top en zegt, “Je denkt tenminste mee joh”. Mark vertelt ook dat hij controle heeft gehad van die andere kar en daar waarschijnlijk niet mee door kan gaan, ik heb een nieuwe nodig. Ze spreken af zodra Mark de foto’s gezien heeft hem gelijk te bellen.

Zou Mark de nieuwe frietkraam kunnen aanschaffen en zou hij van de medebewoners toestemming kunnen krijgen, zeker omtrent de lege kas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *