Joey krijgt goed nieuws

Joey krijgt goed nieuws

Goed nieuws voor Joey, hij heeft een leuk mailtje ontvangen. Samen met Gabriëlle neemt hij deze door. Gabriëlle vraagt aan Joey, die achter de laptop een mail zit te lezen; “zeg dan!”. En Joey leest de e-mail voor:

“Hallo Joey, bedankt voor je snelle mailtje, ik heb hem ook doorgelezen. Naast mijn collega José werk ik Woensdag en dan zullen wij de puntjes op de i zetten. Volgens mij zullen wij tot elkaar komen, fijn weekend”. “Joey, wij zouden iets van ons laten horen. We hebben even op het terrein rond gekeken, waar we jullie blij mee zouden kunnen maken. Zie de mail met de bijgevoegde foto’s. Het gaat om het volgende: knoesten hout,  pallets oud ijzer, vazen, zaagblok, een tafel, klapstoelen, plastic en metaal en een oud tuinbankje. Last but not least: een metalen luifel frame. Voor het papier kunnen wij het volgende afspreken: we kunnen dit eenmaal in de twee weken bij jullie ophalen. Nou we zouden graag met een groep komen tussen de 10 en 15 personen. We dachten zelf aan 30 Maart omdat we dan geen andere afspraken hebben staan. Anders kunnen wij de tweede week van April. Hoor graag van je”. Super kick hè’h zegt Joey heel enthousiast na het lezen van deze e-mail. Gabriëlle beaamt dat. Joey herleest de e-mail. Op de achtergrond zien wij Gabriëlle die ijverig aan het afwassen is.

---Joey post met Gabri

En Gabriëlle’s vraag is dan ook: “gaan we die platen invriezen of gebruiken?”. We kunnen ze morgen ook gewoon gebruiken.Niemand die antwoord geeft. Joey herhaalt in zichzelf gekeerd –  verdiept in de e-mail – nog eens de materialen die door de afzender van de e-mail worden beloofd: Zaagtafel – knoesten – allemaal bakjes. LauraB toont nu ook haar enthousiasme en vraagt Joey wanneer die materialen gebracht worden. Joey antwoordt dat dat 30 Maart wordt, als ze dan niets op de agenda hebben staan. En Joey herhaalt enthousiast, “ze kunnen eenmaal in de twee weken oud papier op komen halen. Dat is helemaal top: geweldig!”. LauraB vraagt Joey of hij Woensdag iets van die stichting hoort. Joey vertelt LauraB dat dit bericht van die stichting is! 30 Maart een middagje houden besluit Joey. Dan zegt LauraB Joey nog “oh ik moet jou dadelijk iets laten zien!” “Wat ?”, vraagt Joey haar….. en dan is de camera ineens op Wilco gericht en weten wij nog niet wat LauraB wou laten zien…..

Jullie kunnen het zelf zien in het filmpje. Wat denken jullie, is het toeval dat juist nu de camera inzoomt op Wilco?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Suus at 20:53

    Ik vind jammer dat laura b teveel krittiek heeft maar weinig werk afleverd, maar wel het hoogste woord heeft . En ze roddelt teveel met laura . Verder is colinda de weg kwijt, En Gaby als je Zegt dat je in God geloofd en je weet niet eens wanneer hij is gekruisigt vind ik wel dat je iets meer moet verdiepen in het lezen van de bijbel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *