Utopia nieuwtjes 20 maart

Utopia nieuwtjes 20 maart

Het laatste Utopia nieuws van 20 maart vindt je hier terug. Alle kleine gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er zich in Utopia afspeelt.

 • De bewoners op de vide hebben slecht geslapen. De oorzaak? Twee snurkende mede bewoners: Wilco en Gaby. Wilco gaat kijken voor een andere slaapplaats. Hij vindt het niets om de bewoners wakker te houden.
 • Grote schoonmaak in Utopia, vandaag komen er namelijk B&B gasten.
 • Vandaag wordt de wellnes van Colinda geopend. Gaby maakt haar schildering op de deur nog even af.
 • Colinda krijgt  vanmiddag bezoek! Omstreeks 12:30 zal het thuisfront het terrein betreden.
 • Tijd voor een grote schoonmaak! We zien het grote deel van de groep schoonmaken. Tineke heeft de taken verdeeld zodat iedereen weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Al snel ontstonden er problemen.
 • Ook in Utopia is de zonsverduistering te zien. Deze is begonnen om 9:30 tot 11:45. Is deze verduistering bij jou ook te zien?
 • Mark is ondanks dat Le Luifel is afgekeurd aardappels aan het schillen. Zal hij dan toch friet gaan bakken? Hij heeft namelijk tegen het advies in toch de apparatuur weer aangezet.
 • Update omtrent Le Luifel, Mark heeft friet apparatuur gehuurd. Een mobiele frituur wordt het terrein op gereden. Een probleempje, het grote ding past niet in de huidige frietkar… Waar de apparatuur vandaan komt? Van iemand uit de buurt volgens Mark, voor een vriendenprijsje alleen voor vandaag…
 • De postmix is weer kapot, en dat komt niet zo goed uit. Vanavond komen namelijk gasten voor Le Luifel. En er is vanavond een klein feestje. Bjorn vraagt zich af wat er dan extra bij besteld moet worden en overlegd met Joey. Hij stelt voor eerst eens te kijken wat er in de loods ligt. Daarna 10 flessen van elk drankje wat ze normaal aan de gasten schenken.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates. Kom je regelmatig even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Gaby schildert deur wellness

friet apperatuur gehuurd

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 21:54

  Zou Colinda de volgeklodderde deur van haar huisje al hebben gezien? Vreselijk!
  Ja ze zeggen het niet allemaal, maar sommigen zeiden al dat ze de verkeerde hebben gekozen.
  Weg met de jammerende Diva. Misschien kan Wilco een snurk kamer bouwen met geïsoleerde wanden?
  Zou Danny niet nog een keer terug kunen komen samen met iemand anders? Of is het één keer en nooit meer?

 2. anneke at 11:12

  Hoe gek moet je zijn om toch open te gaan hij doet dit expres om toch bezit te krijgen van de B&B
  En Wilco die snurkt zoekt andere slaap plek gaat hij bij Chris leggen of ik het huisje van Colinda
  En een groot deel werkt weet iemand die er wel of niet werkt Tineke loopt orders uit te delen ze is weer helememaal beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *