Nicole heeft een slecht humeur

Nicole heeft een slecht humeur

Vannacht waren er wat kleine irritaties tussen Ivan en Nicole. Nicole heeft aan het voorval een naar gevoel overgehouden. Ik moet vandaag gewoon bezig blijven, want dan gaat alles vanzelf weer goed. Ik irriteer mij momenteel aan alles en iedereen. Ik ga vandaag gewoon een beetje mensen ontlopen. Gaby kwam net bijvoorbeeld vragen of zij mij kan helpen met het schoonmaken van de keuken. Dan denk ik we hebben nog een keuken, een teringbende is het daar, ga die dan schoonmaken! Dat soort dingen kan ik nu echt niet hebben, serieus.

Nicole stoort zich vooral aan het feit dat Ivan haar ontloopt én het tegelijkertijd wel gezellig heeft met anderen. LauraB kan zich goed vinden in Nicole haar gevoelens. Gisteren heb ik Joey de hele dag ontlopen, echt om iets heel stoms. Vervolgens heb ik mij als een trut gedragen, en hij zich als een eikel. Terwijl ik eigenlijk alleen maar toe was aan een knuffel.

Nicole vertelt dat ze zich irriteert aan het feit dat Ivan altijd druk is en zijn prioriteiten niet kent. Hij is de hele dag bezig om schroeven uit het hek te draaien. Wanneer iemand hem om hulp vraagt dan laat hij gelijk al zijn spullen vallen, maar wanneer ik iets vraag dan heeft hij het te druk. LauraB adviseert Nicolr dat het verstandig is om met Ivan te praten. Nicole wil dit ook wel, maar niet nu haar emoties zo hoog zitten. Hoe zou dat aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Fragile at 01:01

  Het zijn geen acteurs, mijn dochter kent iemand die er (helaas) kort in heeft gezeten,
  Verder valt het op dat nogal wat mensen niet meer zullen schrijven omdat ze utopia helemaal zat zijn, maar hoe wonderlijk, deze mensen blijven komen en blijven negatief.
  Eigenlijk is het superknap van allemaal dat ze het zo lang volhouden, ik denk dat we nooit moeten vergeten hoe erg emoties vergroot worden in zulks een situatie.
  Ze zijn te allen tijde in beeld of belangstelling.

 2. bart g at 14:05

  Jongetje herkend Bjorn van een reklame en uit de serie spanga.

  Als er nu niet genoeg bewijs is dat het acteurs zijn !!!!!

  Hoeveel zullen zij krijgen per inwoner per maand ????

  En de luifel is eind van de week af…wie heeft dat gedaan….volgens mij zijn er spoken s nachts aan het tuinieren, koeien verzorgen, timmeren

  Vinden jullie het niet vreemd dan ????

  • David Brigham at 14:17

   Ja, een klein rolletje in het verleden (2009) (zoek op “Bjorn Remmerswaal in SpangaS “), dat zegt op zich niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *