Er is geld weg gepakt uit de kas

Er is geld weg gepakt uit de kas

Wilco is het vertrouwen in een aantal mede Utopianen is verloren.

Vanmorgen kwam Wilco er namelijk achter dat er 170,- euro uit de kas is gehaald om tienduizend visitekaartjes te kunnen bestellen. Wilco heeft eerder aangegeven dat hij de kaartjes nutteloos vindt, aangezien alleen het internetadres hierop staat vermeld. Daarom baalt hij dat dit idee alsnog is doorgedrukt door een aantal personen, zonder enig overleg.  Volgens Wilco is 170,- euro geen groot bedrag, maar wanneer dit soort taferelen zich vaker voordoen,hoopt het bedrag zich toch op.

Wilco is met name teleurgesteld in Mark, Ivan en Bjorn. Toen Wilco zijn ongenoegen uitte tegenover Bjorn zei hij,  dan schuif ik het wel onder het budget van de markt. Want daar staat toch geen vast budget voor. Toen kreeg ik er helemaal de pleuris in zegt Wilco. Als we dingen gaan betalen zonder eerst met twaalf man te overleggen, dat kan niet. Maar als dan ook nog wordt geprobeerd om het te verdoezelen, dat kan al helemaal niet.

Wilco laat zich niet kisten, maar baalt er wel van dat niet alles eerlijk gezegd wordt. Wilco is zijn vertrouwen in Mark verloren, omdat een boekhouder transparant dient te zijn en alles moet controleren. Het budget is van vijftien mensen sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Tony at 16:33

    Door wie zijn die kooikarpers dan betaald, want Zijne Hoogheid Gio zit ook altijd maar in die kas te graaien …..

  2. Hortence at 13:09

    170 euro is niet veel hoor Wilco.Die Gio had 5000 euro weg genomen voor het opnemen voor haar liefje.Hoe dat kan weet die Gio alleen.Daarna weer geld voor haar cd.Dan wordt hij boos op Mark als die er achter komt en hem voor van alles nog voor loog.

  3. Wil at 17:40

    Wat een ratten, er waren toch afspraken over? De me sen met de grootstemonden hier over vinden het normaal dat hun dat wel mogen, voelen ze zich verheven boven de andere?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *