Wilco en Colinda op zoek naar een slaapplek

Wilco en Colinda op zoek naar een slaapplek

Wilco en Colinda zaten vanmorgen onder het genot van een bakje koffie en sigaretje te klagen over het geen wat er gisteren is gebeurd. Ivan heeft gisteren de twee uit hún slaapkamer gezet zijn ze op zoek naar een nieuwe slaapplek. Vannacht hebben ze maar in de gym geslapen met onvrede van Naomi omdat ze daar haar fotostudio heeft. Wilco zegt tegen Colinda dat de groene kamer geen optie is. Die ligt al vol… Had dat hok gewoon met rust gelaten, dan was er niets aan de hand geweest. Maar al snel komen de twee tot een oplossing. Colinda loopt dan ook naar LauraB om dit te vertellen. De roze kamer wordt omgetoverd tot speelkamer. Hier kunnen de bewoners vanaf nu gaan biljarten of darten. Wilco en Colinda zelf zorgen voor kastruimte, zodat er geen spullen rondslingeren. Naomi kan de ruimte blijven gebruiken als fotostudio. Alleen maar winnaars, zou je denken. Echter Ivan weet nog van niets. Hoe zou hij erover denken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 11:47

    Nog even en dan wil iedereen zijn eigen slaap plaats ,krijgen we allemaal hokjes maar maak ze dan wel geluids dicht en doe er meteen een plafond op anders heb het nog geen nut.
    De gene met een mooie kamer mogen wel eens geld betalen voor de luxe.
    De gym is eigenlijk alleen in gebruik voor de bewoners, kan Naomi daar niet in gaan voor de foto’s te ontwikkelen daar kan best haar studio in

  2. David Brigham at 11:36

    Ik kan me vergissen, maar ik denk dat het andersom is: W&C sliepen steeds in de oude gym, waar Ivan ze opeens uitgooide, en waardoor ze maar een nachtje in de roze kamer zijn gaan liggen, wat Naomi weer niet leuk vond omdat ze daar (eindelijk) haar eigen studio-hoek had. De oplossing is nu om Naomi in de roze kamer te laten, de speelhoek uit de oude gym naar de roze kamer te verplaatsen, en een nette slaapplaats voor W&C in de oude gym te maken. Overigens hoorde ik laatst het idiote idee van Ivan om de nieuw gym om te toveren in een pannekoekenrestaurant en de gym weer in de oude gym te zetten (waar ie overigens natuurlijk nooit weg had moeten gaan!). Ik denk dat dat meespeelt met zijn gedram tegen W&C, om hen vast uit de oude gym te pesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *