Het is een pleurisbende waar jullie slapen.

Het is een pleurisbende waar jullie slapen.

Ivan wil niet dat Colinda en Wilco hun bedden terugplaatsen in de gym. Wilco staat versteld van de beslissing van Ivan, dat hij de bedden niet terug mag schuiven naar de plek waar Colinda en hij al enige tijd slapen, in de oude gym. Vanwege Wilco’s ronkende gesnurk hebben de anderen namelijk geen last. Wilco zegt tegen Ivan, “Vandaag moesten we de bedden weghalen voor de fotoshoot en nu mogen we ze niet terugzetten? Wie zegt jou dat wij dat niet mogen?” Ivan geeft aan dat het een pleurisbende is sinds jullie daar slapen en ik erger mij er kapot aan, dus als jullie de verantwoordelijkheid niet op jullie nemen, dan doe ik het. Wilco begrijpt het niet en zegt, “Waarom weet ik dat niet, als dat iets is wat de hele groep vindt…? Ivan valt hem in de rede en zegt dat het niet iets is wat hij met de groep moet overleggen, het is gewoon mijn mening. Colinda kan zich ook niet meer inhouden en zegt, “Jij hebt zelf heel lang in een zwijnenstal geslapen, Ivan! Daar hebben wij ook nooit wat over gezegd.” Wilco zegt er achter aan, “”Het is jammer dat je het nu pas zegt, in dit stadium, waarom ben je niet eerder naar mij toegekomen, dan had ik het kunnen opruimen. Dan moeten we maar op zoek naar een nieuwe plek.” en eindigt met de woorden: “Jammer dit.”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Victoria at 11:31

  ‘een pleurisbende’? Waarom ruimen mensen een zwijnenstal niet gewoonweg uit zichzelf op?? Viezerikken dat het zijn. Laat het lekker zo ver komen. Bah, bah!! Ik zou daar geen hap weg kunnen krijgen in die ratten en muizenstal.

 2. Mjo at 10:10

  Volgens mij heb ik iets gemist.
  Hoe kan het zo zijn dat Ivan, andere bewoners iets in z’n eentje kan verbieden?? Waar haalt hij die bevoegdheid vandaan???

  Het spijt mij ten zeerste, maar Ivan irriteert mij de laatste vreselijk met z’n overdreven en gemaakte (bulder)gelach. Het ene moment lacht hij en het andere moment schreeuwt en tiert hij.

 3. L at 22:06

  Sinds Ivan en Joey vriendjes zijn vind ik dat ze een negatieve invloed op elkaar hebben. Het lijkt wel of ze Wilco en Colinda aan het sarren zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *