Bas gooit telefoon in het zwembad

Bas gooit telefoon in het zwembad

Het lockdown plan wordt in Utopia erg veel besproken. Maar of het ook uitgevoerd gaat worden? Bas wilde alvast even een statement maken en heeft daarom alvast de telefoon in het zwembad gegooid. Zo is er in iedergeval geen communicatie met de buitenwereld mogelijk…

LauraB en Ron zitten buiten op het bankje te praten. Bas komt bij het tweetal aan en vraagt aan LauraB of ze Bjorn wil halen en met hem naar het zwembad wil gaan. Hij heeft namelijk de telefoon in het water gegooid en hij denkt dat Bjorn degene zal zijn die dit het ergst zal vinden. LauraB heeft er niet zo veel zin in maar haalt hem dan toch. Samen loopt het stel richting het zwembad en Bjorn mompelt dat hij het al een beetje wist en het aan zag komen. Bjorn en LauraB buigen zich over het zwembad en komen tot de conclussie dat de telefoon op het afdekzeil ligt. Dus niet nat is geworden. Echter besluit Bjorn Bas wel terug te pakken en verkondigd in de loods aan dat de telefoon door Bas zijn toedoen niet meer werkt. Hij krijgt echter weinig respons en zegt dan maar dat het ding gelukkig nog werkt. Bas legt ondertussen even uit aan Joey waarom hij de telefoon wilde vernietigen. We gingen toch zonder communicatie leven. Ik was er eigenlijk op tegen en toen liep ik bij de koeien en de kippen en toen dacht ik: f*ck it. Ik houd niet van veranderingen als het niet mijn keuze is. Dus ja… Dan moet ik er toch maar voor kiezen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Tony at 17:25

  Wat een rare peenvogel is die Bart ! Ze moeten hem in het water gooien en dan een kwartier onder water houden. Wat een mafkees is dat zeg !!!

 2. talleke at 08:04

  het komt allemaal van de zk af. hij heeft voor hij in utopia kwam alles al verteld wat hij gaat doen. gina moet eraan geloven aangezien hij haar al kende en lukt het niet via haar dan gaat hij via mark. doordat er al twijfels waren dat die ook op mannen zou vallen en deze koekenbakker ook kun je je er misschien wel iets bij voorstellen wat er zou kunnen gebeuren.

  • Mjo at 10:31

   Je bent me net voor met je reactie. Jemig zeg, op zo’n figuur als Bas zitten we echt te wachten. NIET DUS.

   Die Bas gaat nog voor veel problemen zorgen. Maar dat wilt de regie blijkbaar. Anders haal je niet zo’n figuur binnen. Geregisseerd door de RK dus, Bas met een opgedragen opdracht in Utopia.

 3. joyce madarie zweers at 00:33

  wat ik altijd al dacht , is nu defenitief bevestigt , utopia is door gestoken kaart , komt door bas , dit is ingepraat , moet haast wel , kan niet anders , of het moet een grote weergek zijn . die bas .
  dit verzin je niet , of hij is een hele goede acteur , of een grote weergek .
  wou het nooit zeggen , want dat wordt dan toch ontkent , maar dit slaat werkelijk alles . ze worden gewoon uitgezocht , het lijkt ook of iedereen eerder gezien heb , bij allemaal , van billy had ik het door .
  maar ik blijft wel verslaaft hoor aan utopia , dat is ook een ramp om te gaan afkicken , het is net een drug.
  maar ik denk ook dat alles gesponserd wordt , je hoort nooit meer over budgetten , of geld . ze kopen en bestellen maar , ik begin hoor je van alles , over budgetten of bestellingen of het wel of niet kan , nu wordt er besteld en besteld , niks hoor je er meer over . raar , maak ook niet uit , verslaaft ben ik toch al

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *