Ivan haalt een grap uit

Ivan haalt een grap uit

De ochtend in Utopia is weer begonnen, rustig aan want het is immers zondag. Omstreeks 10:00 uur wordt iedereen en beetje wakker. Rob en Bas waren al op tijd en zaten gezellig te kletsen over de reizen die beide gemaakt hebben. Wat later komen we erachter dat Ivan bezig is met een grap maar is al deels mislukt. Sommige weten namelijk al dat het niet echt is. Wat de grap is? Hij gaat straks op de toeter drukken om de groep iets te vertellen. Hij gaat naar huis omdat hij gisteren zijn 24 uur heeft aangevraagd. Waarom heeft hij dit aangevraagd? Hij heeft namelijk een dochter van 1,5 jaar. Uiteraard is dat niet echt waar maar dat is zijn motivatie. Zojuist is hij ook al bij Gabriëlle geweest en zij lijkt er ook niet in te trappen. Bas daarin tegen wel, hij is gelijk vergeten hoe de koeien verzorgd moeten worden. Wat Ivan precies te vertellen heeft is nog maar de vraag. Het zal rond 12:00 uur gebeuren, gaat hij weg uit Utopia? Of wil hij de totale lockdown aankondigen? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Linda at 12:10

    Argh zielig hoor krijg het kind niet genoeg aandacht?…doet de groep niet wat hij wilt..? oh wat is hij toch zielig he.. hij schreeuwt echt om aandacht.. bah bah.. als ik die vent zie dan gaan mijn nek haren recht op staan… brrrrrrrr

    • bas at 17:21

      dat zegt mijns inziens meer over jou dan over Ivan, in mijn ogen is Ivan een van de weinige die elke dag bezig is de rest zijn bijna allemaal lapzwansen die over de rug van de bezoekers grof geld verdienen en er van gaan zuipen en feesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *