Colinda wordt verrast voor moederdag

Colinda wordt verrast voor moederdag

 

De enige moeder in Utopia Colinda werd vanmorgen verrast. Haar dochters en zij zullen vandaag niet samen kunnen doorbrengen, zoals gebruikelijk is op Moederdag. Maar dat was voor de twee meiden van Collinda geen reden om dan maar helemaal verstek te laten gaan.

In de brievenbus zit namelijk een envelop met een usb-stick, zo ontdekt LauraB. Gauw roept ze de Colinda naar de woonkamer. Ze weten niet hoe snel ze de stick in de laptop moeten proppen en wat blijkt er staat een filmpje op van haar kinderen.

In de video benadrukken de meisjes dat het goed met hen gaat en dat ze heel erg trots zijn op hun moeder. Ze drinken wijn de lievelings van Colinda en vertellen dat als moeders straks thuis is er nog een verrassing op haar wacht. Colinda houdt het niet droog, maar het zijn tranen van geluk.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *