Wat gebeurde er vanmiddag allemaal?

Wat gebeurde er vanmiddag allemaal?

Wat gebeurde er vanmiddag allemaal in Utopia? We hebben ook Moederdag gevierd maar hebben naar jullie ook de verplichting om jullie op de hoogte te houden van wat er in Utopia gebeurd. Dat doen we via onderstaande samenvatting. Zo ben je weer volledig op de hoogte!

  • Ivan blijkt toch niet naar huis te gaan, het was een grapje. Nicole was er alleen niet blij mee, hij gedraagt zich al 4 dagen vreemd. Of zal Ivan zich nog bedenken en alsnog vertrekken?
  • Vanmiddag vond er een centraal plaats. Dit omdat er motorrijders richting Utopia zouden komen. Zij komen genieten van een BBQ. En dat betekend een taakverdeling, Gio en Rob bemannen de BBQ en verzorgen het vlees. Bjorn doet de organisatie, zo begeleid hij de motorrijders naar de juiste plek. Gaby en Gina staan achter de bar en Naomi verzorgd de foto’s. Ivan verkoopt spullen via de merchandise kraam en Joey kan tatoeages zetten voor de gasten.
  • Omstreeks 15:00 komen de eerste motorrijders het terrein op. Ze worden ontvangen door Bjorn en Naomi die de binnenkomst fotografeert. Na wat problemen met de organisatie neemt Bjorn het woord. Hij heet iedereen welkom, maakt de motorrijders wegwijs en wenst iedereen veel plezier. De BBQ draait op volle toeren om iedereen van vlees te voorzien. De keuze bestaat uit hamburgers, saté en pepersteaks. Natuurlijk zijn er ook salades, sauzen en alles wat erbij hoort. Momenteel zijn de bikers vertrokken en storten de bewoners zich op de BBQ.
  • Naomi verzorgd de koeien nog even snel, moet ook gebeuren!

Uiteraard zullen we vanaf nu weer alle Utopia gebeurtenissen omschrijven in nieuwsberichten. Hou je onze website in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *