Bas vond Gabriëlle negatief

Bas vond Gabriëlle negatief

We gaan even terug naar vanmiddag, het is momenteel rustig in Utopia dus schrijven we over een eerdere gebeurtenis. Gabriëlle en Bas hadden een leuk gesprek. Echter deed Bas ook een bijzondere bekentenis.

Je zei net dat je me niet leuk vond begint Gabriëlle het gesprek tegenover haar medebewoner Bas. Bas antwoordt ja en Gabriëlle vraagt gelijk door wat de rede is. Bas vertelt omdat ik je toen alleen maar kende via de tv. Maar wat was er niet leuk aan mij dan vraagt Gabriëlle door. Bas antwoordt dat hij haar best wel negatief vond in het begin tegen mensen. Maareh ik vindt je nu een schat. Gabriëlle is erg verbaasd met wat ze hoort. Ze kan het zich niet herinneren, waarschijnlijk over de schoonmaak en de dingen die er gebeurde. Maar maakt niet uit. Het is goed zo antwoordt Bas. Gabriëlle begint maar over gisteren, wat was er toen met jou? Je werd helemaal para?! Je was erg onrustig. Bas bevestigd dit, dat was omdat iedereen een andere weg op wilde. En daar wordt je onrustig van concludeert Gabriëlle. Dan snap ik het! Ja zegt Bas ik ben ook nieuw hier he. Ik dacht dat je niet goed werd gaat Gabriëlle verder. Ik ben wel goed antwoordt Bas. Ja zegt Gabriëlle ga je het trekken hier? Zeker wel is het antwoord van Bas, dat komt wel goed hoor. Maar wat me wel tegen valt is de obstakel run. De tijden die ik heb afgelegd. Ook zal Bas morgen mee doen met sporten geleid door Arjuna. Gabriëlle bereid hem alvast een beetje voor. En begint daarna weer over iets anders, ze merkt op dat hij lekkere mannenbenen heeft en vraagt of Bas borsthaar heeft. Ik scheer het antwoordt Bas, ik heb te weinig borsthaar om te laten groeien. Ook krijg ik te weinig baard om het te laten staan met baard. Ik ben ook wel jaloers op mannen die een baard hebben. Die zijn ook echt lekker bekend Gabriëlle. Iedereen heeft hier een baard, misschien gaat het bij jou ook groeien. Anders koop ik wel groei hormonen antwoordt Bas. Bas lijkt zich steeds beter te plaatsen in de groep. Vinden jullie hem een leuke aanvulling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hannah at 19:33

    Wat ik wel sociaal vind van Bas is dat hij altijd vraagt of een ander wat wil eten of drinken als hij zelf eet/drinkt.
    Gisteren had hij een boterham gesmeerd en vroeg of Mark ook wat wilde, om daarna voor Mark ook een boterham te smeren. Vanmorgen liep hij met een pannenkoek met kaas, toen iemand vroeg wat hij at. Meteen bood hij een stuk van zijn pannenkoek aan.
    Toen hij, van de akker, wegliep om te roken, vroeg hij Gaby en Gabrielle of hij drinken mee kon nemen voor de dames.
    Deze kleine fatsoensnormen kunnen misschien een groot verschil maken in het toch wel ogocentrische Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *