Nicole maakt het uit met Ivan

Nicole maakt het uit met Ivan

En toen vielen we in een gesprek tussen Ivan en Nicole. Wat al snel eindigt in een scheld serenade wat resulteert in een beëindiging van hun relatie.

Nicole vraagt aan Ivan wat er is en Ivan antwoordt wat moet je? Nicole zegt vervolgens dat het beter is als ze er een punt achter zetten. Ivan reageert boos maar vind dat ook. Hij is helemaal klaar met Nicole, rot maar lekker op! Tuurlijk antwoordt Nicole, alsof jij f*cking heilig bent! Ik snap het is ook heel begrijpelijk ook, mister perfect. Flikker toch een eind op joh!

Daarna gaat ze naar Joey met de vraag om een bed in elkaar te knutselen. Het is uit deelt ze mede, dit omdat Rob naar mijn tieten keek en ik er niets van zei. Dat ik een brief schreef naar mijn ex wat niet mocht, eikel! Ik sta echt te shacken! LauraB stort zich gelijk op Nicole en de twee lopen naar het rokersbankje. Dit zat er al aan te komen zegt Nicole tegen LauraB. Ik heb geen zin in deze shit. Ik kan gewoon niet mijzelf zijn, dat is gewoon niet goed. Als je niet jezelf kunt zijn dan ehhh… toch? F*cking hypocriet, gadverdamme! Ik zag hem ook veranderen zegt LauraB en Nicole vertelt wat er verder gebeurde. Ik zat een brief te schrijven en ik had moeten stoppen of zo. Hij is niet goed wijs! Ik heb al genoeg gepikt. Ik heb in mijn hele leven nog nooit zo’n moeilijk persoon meegemaakt. LauraB concludeert dat Nicole er een punt achter heeft gezet. Ja zegt Nicole en LauraB vraagt of het geen impulsieve actie is. Nee zegt Nicole ik loop hier al een hele week mee. Hij volgens mij ook voegt LauraB eraan toe. Moet ik naar hem toe gaan? Wat jij wilt zegt Nicole. Het komt vaak nog wel goed tussen jullie twee. Dit niet meer aldus Nicole. Hij reageert alles gewoon op mij af. Doe even f*cking normaal, ik ben er klaar mee! Daarna gaat Nicole naar binnen om haar spullen in te pakken en brengt dit naar de vide waar ze voortaan zal slapen. De relatie tussen de twee lijkt voorgoed voorbij te zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 49    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. lena at 00:50

  Geen bezit maar wel zijn vriendin. En hij kan kijken maaar het ivan ook nog gaan vertellen en zeggen dat ze een tattoo op haar borsten heeft. Sorry elke vent vindt dat niet leuk. Maar schijnbaar sommige mensen wel. Misschien moet ze ze haar borsten ook ev3n laten aaien dood normaal waar maakt ivan zich druk om. Zemag tenslotte doen wat ze wil ook al heeft ze een vriend.

 2. joyce madarie zweers at 00:42

  taal is netjes , niks mis mee , ik vindt maar zo , rob mag kijken waar hij wilt , oke niet aankomen , maar kijken mag , en dat ivan hem aanspreekt omdat hij haar boebies bekijkt , kom op zeg iavn , moet hij zelf weten of rob haar bekijkt van top tot teen , of haar tietjes het zijn of niet . ivan hebt overal commetaar op , zij is geen bezit van ivan . hij is daaro herenmeester .

 3. joyce madarie zweers at 21:52

  laat die jongen naar nicole haar tieten kijken , niks mis mee, nicole heeft er geen last van , ivan moet eens op zijn bek , dat jaloers kreng . nicole is geen bezit van ivan , lekker oprotten eikel .
  rob jongen je hebt je ogen niet op de verkeerde plaats , gewoon lekker kijken naar haar tietjes , niks mis mee , je bent een man en geen mietje , wat ivan hoopt . die niet naar de tieten van vrouwen kijkt , rob geniet ervan jongen , mij zegen heb je .

  • anneke g at 22:12

   Joyce wat een taal , maar ik geef je gelijk niet alle woorden maar met jaloers kreng dat vind ik ook ze is geen bezit van hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *