Ivan spreekt Rob aan

Ivan spreekt Rob aan

Rob heeft een opmerking gemaakt over de dolfijnentatoeage die op de borst van Nicole zit. Dat schoot bij Ivan in het verkeerde keelgat wat resulteerde in een fikse ruzie met als resultaat een beëindiging van hun relatie. Als Nicole haar spullen heeft gepakt vindt Ivan het tijd om Rob eens aan te spreken. Dat doet hij dan ook buiten zodra hij hem tegen komt. Ivan zegt tegen Rob dat het niet respectvol was om die opmerking te maken. Rob antwoordt dat het een geintje was. Het was niet respectvol benadrukt Ivan nog maar eens. Het was zo niet bedoeld zegt Rob die duidelijk spijt heeft. Hij zegt sorry en wil een hand op zijn schouder leggen. Ik heb nu even liever niet dat je me aanraakt benadrukt Ivan boos. Daarna gaat Rob weg en rookt Ivan zijn sigaretje op. Vervolgens besluit hij een kampvuur te maken. Haalt wat oud hout uit het cordwood huis zodat de fik erin kan. Nicole en LauraB bespreken nog eens uitgebreid wat er gebeurd is. We houden uiteraard alle ontwikkelingen verder in de gaten. Hopelijk blijft het gezellig in Utopia.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Linda at 12:34

  Volgens mij komen er geen “normale” mensen meer Utopia in.. allemaal maar met 1 of andere kneuzing.. in die botte kop van ze. begin utopia vreselijk te vinden.. en nee ik kijk al lang niet meer afentoe nog eens een aflevering maar dan heb je het ook gehad. begin was leuk Back to Basic.. maar wat is er van over gebleven..? ruzie, seks, afgunst, haat, lui gedoe, baas spelen ,enz. enz.

 2. Tony at 12:17

  Ivan is ruwe bolster, blanke pit….een beetje minder mag ook wel ! Maar die Bas is compleet gestoord…een lawaaipapegaai….oftewel een gek ventje !!!

 3. lena at 22:13

  Ik vind dat ivan soms inderdaad tever gaat. Maar aan de andere kant vindt geen enkele vent het leuk als een vreemde naar de borsten van je vriendin zit te kijken en dan ook nog weet te vertellen dat ze er een tattoo op heeft. Hij heeft er ogen voor gekregen maar houdt het voor je

  • joyce madarie zweers at 00:50

   snap wat je bedoelt , maar toen met patrick en die mail , en dan ook nog dat nicole niet mocht praten met de laura s en zelf wel met andere erover hebben . hij mag alles , hij is herenmeester , nou mij reet , grof gezegt . hij moet kappen ermee , zij is niet van hem . hij foosde vanessa ook in de douch ,en dit deed hij ook niet met vanessa , dat bezitterige . was vanessa toen der tijd geen vriendinnetje voor hem , of ook alleen een neuk maatje , dat noem ik geen respect .hij praat altijd over respect , nou dat is hier dan ook niet meer te vinden dan hiero , respect is ver te zoeken

 4. joyce madarie zweers at 22:00

  gewoon lekker kijken naar de tietjes van nicole , heb ivan niks over te zeggen , hoop dat nicole een keer zegt dag ivan , hallo rob , rob mag ik je voorstellen aan mij jongens mij tietjes , geef er maar een kusje op , bij wijze van spreken , met dat bezitterige gedoe van ivan , bah wat een eikel . jij hoort daaro niet thuis .
  ga thuis maar de man uithangen , krijg je niet eens spits bij je moeder , die geeft je gelijk een draai om de oren , daar heeft de meneer ivan niks te zeggen , dat heet girl power .

 5. Linda at 21:21

  Als ik mijn mening mag zeggen.. vind ik Ivan een verschrikkelijke kerel.. iedereen moet doen wat hij wilt , hij duld geen enkele tegen spraak want dan wordt meneer agressief.. grrr vrouwen moeten buigen voor hem… bah hij doet zijn cultuur wel EER aan.. gadverderrie zeg..

 6. Wil at 21:12

  Jeetje wat gedraagt ivan zich als een ver boven iedereen verheven, nicole heeft helemaal gelijk ,opzouten met ivan, dit word nooit wat, naar zijn wil je gedragen??????? Kom nou, irritante ivan, ga maar naar huis ,

 7. Toet at 20:56

  Nu Ivan er nog uit ook een grote ruzie zoeker.En dan hopen dat het nog wat wordt.Verder is Rob best een aardige man.

 8. anneke at 20:42

  Ivan denkt dat hij daar maar alles kan zeggen maakt niet uit wie hij spreekt ,ik begrijp niet dat niemand iets durft te zeggen tegen hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *