Probeert Nicole Ivan in een kwaad daglicht te zetten?

Probeert Nicole Ivan in een kwaad daglicht te zetten?

Ivan vindt het spijtig hoe het is gegaan, hij neemt de verantwoordelijkheid na de relatiebreuk. Het is mijn fout geweest om iets met jou te starten. Maar het is de persoon hoe ik ben. Ik wil er alles aan doen om er het beste uit te halen. Met die redenen ben ik ook aan Utopia begonnen. Ik had een doel voor ogen, en dat doel ben ik gaande weg verloren. Mede door de afleiding en die afleiding heb ik zelf veroorzaakt en op mijn pad geroepen. Ik was diegene waarop ik mijn pijlen richtte en dat is gelukt. En toen ik zover was kwam ik gaande weg obstakels tegen. Die zijn er om overwonnen te worden. Het spijt mij echt vanuit mijn hart dat ik je zo hebt gebracht op het punt waar je nu zit. Ik hoop dat je me dat ooit kunt vergeven. Jij kwam hier ook binnen met een doel en ik heb mij best gedaan zodat jij je doel kunt verwezenlijken. Ja antwoordt Nicole maar niet op mijn manier. Dat klopt zegt Ivan, gebroken glas kun je niet repareren. Nicole zegt dat ze er ook klaar mee was en is opgelucht. Ik heb er ook al gesprekken over gehad met Gabriëlle. Je bent de afgelopen week onmogelijk geweest. Ik vind aan jou bepaalde gedragingen van jou vervelend. Zoals het gedoe met Vanes, je zegt niet zo te zijn maar… je hebt wel dingen met haar gedaan. Volgens Ivan was dat een fout en daar heb ik nog steeds spijt van. Volgens Nicole slaat het nergens op met het geen wat jij zegt. Je probeert de moraalridder uit te hangen, ik vind dat hypocriet. Ik krijg af en toe het gevoel dat je jezelf hier wilt rectificeren.  Je was in de buitenwereld geen heilig beentje. Ivan antwoordt dat hij van het leven houdt dus ook van vrouwen. Maar hier zit ik onder de ogen van duizenden mensen en vind dat niet fijn dat dat bekeken wordt. Nicole geeft aan dat ze al één week met een vervelend gevoel heeft gelopen. Het gaat sowieso niet werken tussen ons, we zijn te verschillend. Klopt zegt Ivan, ik zeg wat ik denk en hoe het is. Dat kan ik niet van jou zeggen, je kunt nu wel een mooi verhaal ophangen… Succes!

Ik wist het van te voren aldus Nicole, het is een judas gesprek. Ik hou van jou gaat Ivan verder en ben je dankbaar voor het leven. Nicole vind het een raar gesprek en zegt dat hij helemaal niet denkbaar is. Ik heb inderdaad gesprekken over je gehad maar dat ging over de hoeveelheid werk wat je doet. Maar dat is het niet dus geef maar aan waar ik over sprak. Ivan wil het niet aangeven, ik ben immers een moraalridder en hypocriet en doe mij anders voor dan hoe ik ben. Je tijdslijn klopt niet aldus Nicole, jouw gedrag van de afgelopen week strookt niet met de punten die je opsomt met de confrontatie die je aangaat. Ik ben er ook niet verdrietig om ik ben opgelucht en ben er klaar mee. Dat gevoel is wederzijds aldus Ivan. Ja antwoordt Nicole ik vind niet dat iemand zo met mij om hoor te gaan. Ivan geeft toe dat zijn manier van communiceren niet goed is en probeert eraan te werken. Daarom zeg ik dat het goed is antwoordt Nicole. Maar ik heb niet negatief over je gesproken. Je doet alsof jezelf perfect bent, als jij mensen aanspreekt op hun tekortkomingen doe je dat wel. Al de momenten dat ik me rot heb gevoelt komen door jou. En dat ben ik nu een beetje moe, dus voor mij is het een opluchting. Ben je nu jezelf vraagt Ivan, met je krokodillentranen? Nee antwoordt Nicole, en Ivan zegt dat hij weet waar ze mee bezig bent. Maar dat zal nooit lukken. Ik ben niet de persoon die jij mij voor wilt doen. Nicole antwoordt niet te weten waar hij het over heeft. Dit is een f*cking façade! Dit zegt al genoeg! Succes zegt Ivan, je bent bezig om een slecht beeld over mij te schetsen. Wat is dat nou voor houding? vraagt Nicole zich af. Ivan zegt dat hij weet waar ze mee bezig is, maar ik behandel je met respect. Dit is politiek correct gezwets waar ik niks mee kan antwoordt Ivan. Ivan hoopt dat Nicole het lef heeft om als ze van iemand iets vind diegene in zijn of haar ogen kunt kijken en te zeggen wat ze ervan vind. Maar we hebben toch nog wat aan elkaar gehad. Vooral hoofdpijn antwoordt Nicole… De twee kibbelen nog even verder en Nicole gaat bij een aantal bewoners vragen wat ze fout zou hebben gedaan en of ze Ivan daadwerkelijk in een kwaad daglicht heeft gesteld. Iedereen ontkent dat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. lena at 01:02

  Harlequin volledig mee eens. Maar sommige mensen zien dat niet. En natuurlijk is het handig om een geloof de schuld te geven. Maar het ligt nog altijd aan de individu zelf e schijnbaar kent hij inderdaad rare moslims of kijkt teveel naar wilders.

 2. Corrie at 10:09

  Ivan is te rechtlijnig kan zijn eigen niet verplaatsen in andere mensen, hij vindt zichzelf super, Me I and myself, Nicole je bent een mooie meid je verdiend een betere man dan Ivan het is toch een afgelikte
  boterham, hij verdiend jou niet je komt vast wel iemand tegen die jou met respect behandeld en liefdes verdriet gaat over geloof me, en dan denk je later dat hij het niet waard is geweest.

 3. Ronald at 00:19

  Is dit nou niet het bewijs? Mensen willen op aarde het paradijs maar leven nog net zo als in de buitenwereld en laten zich in Utopia ook beïnvloeden Door de buitenwereld dus het blijft een utopie waar niets van terecht komt, een volmaakte samenleving met mensen die eigenbelang voorop stellen is gedoemd te mislukken, in Utopia zie je het in het klein in de buitenwereld in het groot, haal die hekken maar weg dan zie je het zelfde en is er geen verschil dus waar kijk je nu eigenlijk naar? Het zelfde wat er bij jou om je heen gebeurt dus verklaring conclusie, een hoop uren je tijd verdoen met niets wat ook maar in de buurt komt van wat eigenlijk de bedoeling was, zonde van de tijd, en ik denk zelfs slecht voor je hart!

 4. harry at 22:52

  denk niet dat nicole probeert ivan in kwaad daglicht te zetten. ivan werkt hard verwacht van anderen het zelfde, wat niet gaat gebeuren, en is boos de laatse weken . hier krijgt nicole de schuld van , wat zo oneerlijk is. vindt nicole aardig persoon. heeft het niet nodig om zo behandeld teworden. oneerlijk ivan!!!!

 5. David Brigham at 22:40

  Wat een kreng. Ze heeft hem een paar dagen terug HEEL erg lopen afzeiken tegenover Rob, zoals ik hier toen schreef. En nou erover liegen en alle schuld bij hem leggen? Bah. Maar goed, beiden hebben een hele harde kop en zijn even schuldig aan deze ongezonde relatie (die weken te laat is gesneuveld). Ze stimuleerden vooral elkaars negatieve kanten (haar kruiperigheid, zijn controle-dwang, enz)

 6. bart g at 22:23

  Het is een moslim en die dulden geen commentaar van vrouwen.
  Zij moeten luisteren en doen wat zij willen…zo niet dan deugen diegene niet..En kunnen oprotten ..
  En dat doet hij nu ook met de andere bewoners iets niet naar zijn zin..dan gelijk schelden….
  Ivan ga naar huis je valt nu helemaal door de mand…nu wilcobouter weg is…

  • Harlequin at 08:14

   Ik denk dat ik andere moslims ken dan jij. Natuurlijk is er een verschil in cultuur en opvoeding. Maar om het zo zwart af te schilderen is niet juist. Het is altijd moeilijk om een relatie te hebben met iemand met een ander geloof. Maar dat is ook als je als niet gelovige een relatie hebt met iemand die heel kerkelijk is opgevoed. Volgens mij is het in een relatie heel belangrijk om je te verdiepen in het geloof van een ander, je hoeft niet gelovig te worden, maar een beetje begrip is toch niet teveel gevraagd. Dat is niet iets dat dan maar van 1 kant moet komen, maar wel van 2 kanten.
   Niet iedere moslim is hetzelfde, niet iedere moslim is een terrorist. Net zoals niet iedere katholiek een pedofiel is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *