Ivan is wederom favoriete bewoner

Ivan is wederom favoriete bewoner

Ivan is deze week wederom favoriete bewoner en staat bovenaan de lijst met 25,9% gevolgd door Gabriëlle. Nieuwkomer Bas maakt de top drie compleet. Gina staat deze week op nummer vier. Nieuwkomer Rob is minder geliefd. Hij komt binnen op nummer elf. De lijst wordt deze week afgesloten door een koppeltje. LauraB en Joey zijn het minst populair en staan onderaan.

 1. Ivan (25.92%)
 2. Gabriëlle (12.8%)
 3. Bas (9.26%)
 4. Gina (9.13%)
 5. Nicole (9.01%)
 6. Giorgio (6.78%)
 7. Colinda (5.9%)
 8. Bjorn (4.17%)
 9. Mark (4.11%)
 10. Gaby (3.95%)
 11. Rob (3.67%)
 12. Naomi (2.32%)
 13. Laura B (1.85%)
 14. Joey (1.13%)
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Tony at 12:20

  Bas is totaal overbodig, wat een malloot !
  Hopende, dat hij binnenkort een tik voor zijn bolus krijgt van één van de heren….
  Stiekem uit zijn eigen flessie Bacardi drinken, wat een klein kind zeg !!

 2. anneke g at 22:36

  Hoe kan Bas nu al op 3 staan , heb vanavond naar de uitzending gekeken maar hij is net als Gaby hij praat in z’n eigen over dat hij Rob maar een raar mannetje vind.
  Hij zei dat hij op t.v. wilde omdat zijn oma dan niet alleen is ,net wat Rob zei gaan dan langs je oma neem een visje mee dan is ze niet alleen, hij is er alleen gekomen om op t.v. te komen en hopen op een bekende Nederlander te worden.
  En hoe hij al binnen kwam en tegen Gina iets zei over dat hij haar goed kende.
  Heb het idee dat het niet bij dit blijft dat we nog heel wat te stellen hebben met deze gast, hij lijkt op Wilco ook z’n mannetje die denkt dat hij alles kan zeggen

 3. Hannah at 13:07

  onbegrijpelijk dat hij op de eerste plaats staat! Hij werkt hard, maar is erg agressief en aanvallend in zijn gedrag en taalgebruik. ( Ivan was gisteren een kapotte tafel aan het maken als Bjorn langskomt en hem wil helpen. Bjorn vraagt of hij de schroef niet beter in de naad kan schroeven, Ivan kijkt hem boos aan en zegt kwaad:”Kom jij mij vertellen hoe ik het moet doen?!” Zo benader je toch niet iemand die komt helpen, vind ik.)
  Is dat een ideale samenleving: bouwers met een grote bek??

 4. David Brigham at 10:50

  Dat was zeker voor de relatiebreuk… Ik denk dat Bas snel op 1 zal komen. Rob valt erg tegen (lui & hoort zichzelf graag &zuiperd – dus net als de rest). Bas is wel actief (attent, en werkt goed), en het stuk in de Telegraaf vandaag liegt er niet om (hij wil de boel flink opschudden!). Hopelijk lukt het hem de relatie Gina-Mark om zeep te helpen. Dan nog maar twee van de ooit waardeloze vijf koppeltjes te gaan (evil grin).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *