Nieuwe bewoonster Stephanie arriveert in Utopia

Nieuwe bewoonster Stephanie arriveert in Utopia

En daar is weer een nieuwe bewoner! We zien een vrouwelijke bewoonster het terrein op komen en ze verkondigd dat ze de nieuwe bewoonster is. De groep is dus weer helemaal compleet! Ze wordt hartelijk ontvangen door de bewoners en als de zoemer gaat komt iedereen luisteren naar haar woordje. Ze stelt zich voor aan de groep.

Stephanie is 24 en is kok, en heeft een vriend. Ze wil gaan koken en iets met dieren gaan doen. Ze is een boerendochter en heeft 3 boers. Mijn ouders hebben een varkensbedrijf thuis. Stephanie wil gaan tatoeëren. En wil graag wat gezelligheid en kleur gaan brengen. Ze heeft vanaf dag 1 naar Utopia gekeken. Haar vriend zal haar erg missen maar staat achter hem, ze wonen al 4 jaar samen. Ze wil meer dieren in Utopia zoals een ezel en geiten. Je kunt van deze melk producten maken. Van de akker kan zelf gekookt van worden en heeft ook groene vingers. Ivan vraagt aan Stephanie of ze dat ook echt gaat doen en dat bevestigd ze. Vanessa’s restaurant wil ze verder uitwerken. Maar wel met een uitgebreidere kaart met keuze. Ze heeft ook verschillende kleuren mee voor in haar, zoals roze en blauw. Joey vraagt naar haar Utopische gedachtes. Stephanie wil zichzelf ontwikkelen, thuis kun je overal op terug vallen. Verder ben ik een nuchter persoon en is een opgeruimd persoon. Vervolgens laat Stephanie een paar tatoeages zien die ze heeft, dat zijn er nogal wat. Bas en Stephanie lijken elkaar te kennen van de casting rondes in Utopia.

Gio vertelt dat om 16:00 een bekende chefkok komt om met zijn allen te koken. Het is niet zomaar koken, het gaat over verse producten van het land. Dan kunnen we iets vet leuks doen met zijn allen. Dit omdat Utopia 500 dagen bestaat. Colinda geeft Stephanie gelijk een rondleiding. Succes!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *