Utopia nieuwtjes 11 mei

Utopia nieuwtjes 11 mei

Het Utopia nieuws van 11 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • De kaartverkoop van de spirituele beurs loopt niet goed. Colinda bespreekt dit met Joey. Volgens Colinda ligt dit eraan dat je je van te voren moet aanmelden en niet op de dag zelf kunt gaan. Ook is er veel aan promotie gedaan. Ik heb er nu al zolang buikpijn van. Joey denkt dat je geen kosten moet maken als het niet loopt. Wat er precies gaat gebeuren is de vraag, gaat het nog door of niet? Colinda besluit zich eerst even aan te kleden.
 • Arjuna is in de loods en dat betekend sporten met Gabriëlle. Maar eerst een weegmoment, ze is 0,4 KG afgevallen. Ook Mark, Gina, Bas, Bjorn, Ivan en Gaby doen mee. Ze sporten gezellig buiten, daar is het immers mooi weer voor!
 • De BBQ’s die gisteren gebruikt zijn werden opgehaald.
 • Gaby, Gina en Mark liggen op de trampoline te genieten van het zonnetje.

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Therese at 18:34

  Allereerst moet Gio dat DING minimaal 6 weken dragen “dus niet goed geluisterd ” En dat DING heet een MITELLA als je niet op de naam kunt komen. En dit zij nieuwtjes van de dag Collinda VRAAGT Joey ZIJN mening en hij geeft antwoord zoals dat hoort als je wat gevraagd word .Ben je dan meteen LUI en waarom word Laura B er weer bij betrokken.
  Als je niet weet wat voor een reactie moet plaatsen ZET hem er dan NIET op !!!!!!!
  Zo wil je Tony en Anneke G graag toch op deze site komen SLAAT NERGENS OP!!!!!
  Wat zullen jullie SUPER zijn in de buiten wereld, ik denk zelf zo jullie verhalen elke keer te lezen dat jullie wel HEEL VOLMAAKT MOETEN ZIJN!!!!!!!

  • anneke g at 11:39

   Therese dit was niet kwaad bedoeld maar omdat iedereen elke keer zegt van dat hun lui zijn schrijf ik er bij dat er meer zijn die de hele dag niks doen.
   Maar ik vind dat er heel weinig te zien is wat iedereen doet , je ziet ze alleen kletsen en liggen.
   Ik vraag me ook af nu Mark Gina heeft of hij wel aan het boekhouden doet hoor je niets van

 2. Tony at 17:23

  Joey doet altijd moeilijk en vervelend tegen Colinda, hij denkt dat hij de directeur is van het hele zootje. Hijs helemaal niks, ja erg lui, net als Laura B, Naomi, Gio etc.
  Gio loopt al weken met dat gekke ding om zijn nek, het wordt tijd dat het er af gaat !
  Maar ja, je kan er wel mee op je bed blijven…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *