Ivan over de totale lockdown

Ivan over de totale lockdown

De lockdown verzonnen door Ivan laat hij maar niet los. Zo ook vanmorgen niet, hij sprak erover met LauraB. Nu hij geen relatie meer heeft met Nicole heeft hij er genoeg tijd om over na te denken en te overleggen met de groep.

Ivan wil helemaal terug naar de basis waarbij de loods verboden terrein is. Ook heeft hij wat spelregels verzonnen die hij vertelt aan LauraB onder het genot van een sigaretje. Iedereen mag één kist meenemen, kijk maar wat je erin doet. Doe erin wat je denkt nodig te hebben om te overleven. Vervolgens gaat de loods op slot en komt er niemand meer in. Iedereen die de loods betreedt, is direct exit. Wil je naar de loods? Prima, mag je gelijk doorlopen naar de poort. We gaan kijken wat de beste plek is om te overnachten. Zetten we daar hooi neer en gaan we back, back, back to the very basic! dan gaan we kijken of we samen met de groep iets kunnen doen. Een gezamenlijk doel, waarbij de sterke de zwakkere helpen en iedereen voor elkaar klaarstaat. Het enige waar we nu mee bezig zijn is een exacte kopie van de buitenwereld. LauraB luistert maar vind het helemaal niks, ik zie het serieus helemaal niet zitten, maar ook echt gewoon niet. Echt niet! Volgens LauraB neemt deze lockdown de mogelijkheid tot zelfontplooiing weg. Denk aan Naomi met haar fotoshoots, Gabriëlle met haar magazine en ik zelf met mijn sjaals. Het gaat best veel personen tegenwerken die juist goed bezig zijn. Ze vindt het een goed idee van Ivan, maar niet op dit moment. Wellicht kan Ivan andere bewoners wel overhalen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joyce madarie zweers at 11:02

    dit heeft ivan niet bedacht , lockdown, eg niet als dat zo was , had het niet gemogen . hij heeft niks te vertellen namelijk , als je naar de loods gaat exit naar de poort , dat komt van utopia af , kunnen ze ook niet zeggen in utopia , er zijn geen regels , die zijn er genoeg . geen regels zijn geen regels , mag je alles doen wat je wilt , dat zijn geen regels , utopia is 1 en al regels , daar kun je niet omheen , nee ivan heeft dat niet erin gebracht en zeker niet verzonnen . je kunt niet iemand de loods verbieden , als ik niet buiten wilt slapen doe ik dat zeker niet , met die teken daaro , betaald utopia schade als iemand de ziekte van lyme krijgt . denk het niet , he . ze kunnen wel zeggen of ze het willen , maar niet opleggen

  2. bart g at 13:26

    Wel weer toevallig dat er nu een boerin binnen komt lopen .
    Het valt ook niet op dat het geregiseerd Word door de regie….
    Nu kunnen ze terug naar de lockdown…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *