Nicole onzeker over haar verblijf in Utopia

Nicole onzeker over haar verblijf in Utopia

De relatie tussen Ivan en Nicole is na een heftige ruzie gisteren beëindigt. En daar zit Nicole wel mee, na een slechte nacht vertelt ze Gabriëlle waar ze mee zit. Nicole vreest namelijk dat Ivan vervelend tegen haar gaat doen. Ze wil die situatie liever voorkomen dan ondergaan. Als ik me echt ongelukkig voel dan wordt het voor mij tijd om Utopia te verlaten bekend ze wel. Gabriëlle zou het jammer vinden als ze naar huis gaat en denkt dat ze spijt krijgt. Nicole antwoordt het nog wel even aan te kijken, wie weet valt het mee. Gabriëlle gaat na het gesprek gelijk even met Ivan in gesprek. Ze vertelt dat ze op Nicole gaat letten. En dat ze dreigt misschien Utopia te verlaten en confrontaties met Ivan te voorkomen. Ivan antwoordt dat Nicole een sterke meid is en er wel bovenop komt. Wel benadrukt hij dat hij normaal met haar om zal gaan. Gabriëlle vraagt voor de zekerheid echt? Ivan bevestigd dit en dan laat Gabriëlle het onderwerp maar rusten. Zal Nicole blijven of niet?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. ah at 14:41

  Wat Ivan zegt dat moet gebeuren. Hij duldt eigenlijk geen tegencommentaar, en dat is wel jammer want in zijn hart is het eigenlijk geen slechte vent.

 2. Hortence at 23:38

  Nicole doe AUB niet dom.Gewoon in Utopia blijven .Niet meer met Ivan geen antwoord meer geven wat hij ook zegt gewoon weg lopen.Is jouw eigen schuilt .Uit is uit ,niet steeds weer een relatie met Ivan aan gaan.Je hebt meer mee gemaakt dat het gezeur van Ivan.Doe je huis afmaken .Eet en slaap daar.Ivan ie te lang in Utopia en komt het op jouw uitwerken.

 3. Hannah at 16:57

  Opmerkelijk is dat Nicole ambivalent gedrag vertoont. Aan de ene kant is het die stoere meid, in het leger gezeten en stoere taal, maar aan de andere kant onzeker en laat Ivan over haar heen walsen. Soms lijkt het wel of ze bang is voor Ivan.
  Wat dat betreft is het helemaal waar wat Anna schrijft, kom op Nicole je bent een Hollandse meid, de tijd dat de vrouw moest doen wat de man zei, is toch echt van voor de zestiger jaren van de vorige eeuw! 🙂

 4. anna at 15:15

  Zo zie je maar weer dat je in Utopia geen relatie’s aan moet gaan en het bewijst ook dat de culturen teveel verschillen…..Ivan is een harde werker maar ook een man die alleen maar mensen duld die hem gelijk geven en alles moeten doen wat het ”baasje” zegt. ik zou er nooit wat mee begonnen omdat de meeste Nederlandse vrouw niet slaafs en volgzaam zijn.En natuurlijk moet Nicole er niet uit omdat Ivan er nog in zit kom zeg als het hem storen gaat gaat hij maar weg!!! Maar Nicole kruip AUB niet meteen bij een andere vent in bed dat gebeurd al te veel daar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *