Gaan de Utopianen helpen tegen vruchtbaarheidsproblemen?

Gaan de Utopianen helpen tegen vruchtbaarheidsproblemen?

Colinda en Gio zitten aan de computer als ze een mailtje binnen krijgen. Een mailtje met een bijzondere vraag, zijn er bewoners die sperma of eicellen willen doneren?

Veel mannen en vrouwen hebben een kinderwens, maar kunnen wegens vruchtbaarheidsproblemen geen kinderen krijgen. Het tekort aan sperma- en eicellendonatie in Nederland is heel groot. Wellicht dat jullie hier wel voor openstaan. Graag zouden we langskomen om het een en ander toe te lichten staat er in een mailtje. Gio is wat bedenkelijk en Colinda ziet er wel een mooi iets in. Als ze nog eicellen zou hebben zou ze die best willen doneren. Er zijn mensen die wegens gezondheidsredenen geen kindje kunnen krijgen. Dat is natuurlijk wel heel treurig voegt Colinda eraan toe. Gio zelf vindt het wel een moeilijke keuze, omdat hij toch denkt dat kinderen op zoek gaan naar hun biologische vader. Hij zou het dan gek vinden dat een kind erachter komt dat hij in een tv-programma zijn sperma doneert. Of dat er een kind aan de deur staat die in een minder leven staat. Ook Mark vind het moeilijk, je weet niet wat de consequentie is. Voor je het weet staan ze na hun achttiende voor je deur. Een kwakkie is zo gegeven. De discussie barst los, meerdere bewoners mengen zich in het onderwerp. Nicole, Gina en Stefanie zouden hun eicellen wel willen geven maar alleen aan bekenden. Joey komt er ook al snel bij staan en er ontstaat een discussie. Joey weet niet of hij het zou kunnen, en is bang dat het kind een slecht leven krijgt want dat heb je niet voorhanden. Nicole vind het net zoiets als je haalt een hond uit een nestje terwijl het asiel vol zit. De bewoners praten lang na over dit onderwerp, de een zou het doen de anderen niet. Gio besluit de organisatie uit te nodigen om eens goede voorlichting te krijgen. Hij vraagt of ze deze week of volgende week langs kunnen komen. Wordt vervolgd dus!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. anneke at 17:39

  Het moet niet gekker worden maar wie wil er nu een kind van dat stelletje mensen daar.
  Wie heeft dat verzonnen lijkt me sterk dat die oorganisatie daar hun donor van daan wil hebben.

 2. Hannah at 17:09

  Belachelijk! Er moet vast weer een instelling even in the picture komen die met naam en toenaam op t.v. genoemd moet worden. Hee Talpa, jullie krijgen wat geld en dan kom ik even in jullie uitzending. ( sorry ik ben onderhand paranoïde geworden en geloof heilig in Utopia complottheorieën) 😉

 3. Jan at 15:51

  Als dit van De Mol afkomt dan moet hij zich doodschamen dat hij zoiets wat heel gevoelig licht bij mensen die graag kinderen willen in zijn programma wil. Los daarvan kan ik mij niet voorstellen dat iemand een eicel of sperma wil van dit stel leeghoofden.

  • anna at 16:03

   Nou Jan ik zat net te denken je zal maar de eitjes of zaatjes van dit maffe zootje in gebracht krijgen ongelofelijk daar moet je toch niet aan denken…..Col was er meteen voor in nou zo trots hoeft iemand niet te zijn voor zo”n eitje!

 4. Linda at 15:21

  Is John de Mol nou echt door gedraaid.. of ligt het aan de zon? wat een idioot gedoe zoiets.. sorry dit gebeurt in de echte wereld in een zkh.. maar dit Slaat werkelijk alles.. hier heb ik geen woorden voor.. gatverderrie zeg. bah bah bah bah

  • Stef at 16:38

   Bart,

   Ik denk dat als je bijvoorbeeld een ziekte hebt en geen kinderen kunt krijgen maar dit wel heel graag zou willen, het je niet uitmaakt van wie de ei- of spermacel af komt. Je krijgt dit natuurlijk ook nooit te weten. Maar jouw reactie slaat nergens op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *