Workshop van chef-kok Lex Kok

Workshop van chef-kok Lex Kok

En toen was daar bezoek voor alle bewoners, chef-kok Lex komt op verzoek van Gio een kookcursus geven aan de bewoners. Lex wordt hartelijk ontvangen door Gio en de chef-kok stelt zich netjes voor aan de groep. Daarna worden alle spullen uitgepakt en drukt Gio op de toeter en iedereen komt naar de horecakeuken. Als iedereen er is legt Lex uit wat de bedoeling is. Hij heeft al van alles voorbereid en heeft voor iedereen wat recepten. Lex vertelt dat er eerst één uur gerechten voorbereid gaan worden en gekookt wordt. Daarna heet Gio iedereen van harte welkom, hij heeft Lex Kok uitgenodigd om de week van 500 dagen Utopia te vieren. Lex vertelt daarna nog iets over zichzelf. Lex kookt met seizoensgroentes en ik heb zoveel mogelijk groenten van het seizoen laten terug komen. Mijn filosofie is ode aan de natuur. Respect voor je producten, het gaat niet vanzelf. Ik ben Lex kok en vrij jong chef-kok geworden bij Le Garage. Ook heb ik nog in Parijs en New York gewerkt en ben bezig met een eigen zaak. Lex heeft voor bekende mensen gekookt waaronder Jay-Z gekookt en Mick Jagger. Vervolgens worden de gerechten en recepten doorgenomen en kan iedereen aan de slag. Niet iedereen doet mee, Ivan heeft er geen zin in. De bedoeling is om één uurtje te koken en rond 17:15 uur met zijn allen aan tafel te gaan. De rest wordt dan afgemaakt door Lex met een of meerdere assistenten. Smakelijk eten alvast!

Met zijn allen koken

Samen eten

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 19:46

    Natuurlijk doet Ivan weer niet mee. Stel je voor iets gezamenlijke en koken is natuurlijk vrouwenwerk in zijn ogen. Eten doet hij het wel. Misschien is het wel niet halal of zo, al zie ik hem nooit bidden en hij drinkt wel alcohol!

  2. Toet at 19:02

    Ik zie bas voor het eerst op de tv.Wat een gestoord persoon.Hoe komen ze er aan.Ik heb nu al een afkeer van die springer muis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *