Ook Rob wil terug naar de basis

Ook Rob wil terug naar de basis

Rob en Colinda zaten vanavond nog lekker te genieten van het zonnetje op de schommelstoel. Al snel gaat het over het huidige leven in Utopia. En daar moet iets aan veranderen.

Volgens Rob is er namelijk te veel technologie, doelend op de laptops en mobiele telefoon. Volgens Colinda kan dat niet anders, ondernemen moet gebeuren om zo inkomsten te krijgen. Rob ziet dat ook wel in maar de verdeling kan wel beter. Er moet bijvoorbeeld een laptop zijn voor fotobewerking en één iemand moet verantwoordelijk zijn voor de inkomende e-mails. Iedereen wacht gewoon tot het fout gaat, zodat ze de ander weer aan kunnen vallen. Dit is Rob de eerste week van zijn verblijf in Utopia al opgevallen. Sommige mensen vinden het hier een kuuroord. Volgens Colinda is een taakverdeling met meerdere mensen veel beter. Het wordt dan ook een stuk makkelijker. Dan begint Rob over de lockdown het idee van Ivan. Hij kan zich wel in dit plan vinden. Er moet verandering komen, al is het maar een week! Wellicht komt de  groep zo dichterbij elkaar. Colinda kan zich er echter niet in vinden, ik denk dat er veel dingen kapot gemaakt gaan worden. Je krijgt verveling en groepsdruk en je zal eten moeten halen uit de tuin. De sfeer wordt verpest en de groep gaat min of meer kapot. Wel besluit Rob toch iets te gaan doen met de technologie binnen Utopia. Ik wil Bjorn graag van zijn taak afhalen en het met enkele andere personen doen. Ik heb het nog nooit gedaan zo’n webshop, maar wil het graag leren. Maar wat zal Bjorn daarvan vinden? Rob lijkt een voorstander van de lockdown, maar of die er ooit gaat komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 17:58

    Ik kan nog niet veel vertellen over Rob omdat je hem nog niet veel heb gezien , maar ik vond die opmerking over Bas die op t.v. wilde komen omdat zijn oma alleen is en hem dan kon zien ga eens langs met een visje heel goed opgemerkt , dit zal niet iedereen leuk vinden maar ik vond een heel goed opgeopgemerkt ik zei het zelf ook

  2. Anja at 08:32

    Natuurlijk kan dat niet volgens colinda de telefoon en laptops weg, ze heeft dan geen inkomsten meer om nieuwe kleren te kopen, ze heeft wel heel veel nieuw, van het geld wat ze volgens haar zeggen tegen wilco achter heeft gehouden, hoe zo, alles voor de gemeenschap???????

  3. anna at 05:23

    Heb je er weer een een nieuwe die er pas inzit wil de boel meteen omswitsen daar komt weer hommeles van…Die Rob is een betweter en is het nu nog eens met Ivan maar volgens mij wil hij be boel naar zijn hand zetten…En Colinda hopelijk zie je hem niet als opvolger van Wilco v/a dat hij binnen is zoek je hem al op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *