Bas heeft vannacht ingebroken

Bas heeft vannacht ingebroken

Vannacht heeft Bas zich niet netjes gedragen. Hij heeft namelijk ingebroken…

Bas heeft namelijk stieken een raampje van de loods geopend met gereedschap  en niemand is er tot nu toe achter gekomen… Eenmaal in de loods sluipt hij naar de keuken en opent de koelkast. Klaar om eten te pakken zou je denken, maar nee hij pakt een paar flessen melk en giet ze leeg in de gootsteen. Daarna sluipt de inbreker door naar de slaapkamers om vervolgens in een zak chips te grijpen. Hij besluit de zak chips mee te nemen en loopt vervolgens naar de horecakeuken. Daar zoekt hij nog een flesje wijn uit en uiteindelijk besluit Bas weer naar buiten te gaan. Hij wist zijn sporen zoveel mogelijk uit en zorgt dat het raampje weer gemaakt is. Vervolgens gaat Bas richting het zoldertje van de koeienstal om daar verder te snoepen van de chips en de wijn. Proost mensen horen we hem zeggen. En wat later voegt hij eraan toe, daar zit je dan met je goede gedrag… Zullen de andere bewoners achter deze actie komen? Laten we hopen van niet, anders betekend dat geen eind feest!

image

image

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 12:53

  Er wordt weer lekker geoordeeld – maar blijkbaar heeft ie de zooi gejat voor Laura’s feestje/bezoek.

  • anneke g at 11:44

   En dat geloof jij , hij is alleen voor z’n eigen aan het stelen geweest.
   Laura is nog de hele dag jarig en om 20.00 uur gingen ze de loods weer in dus de drank had later ook gekend, de familie had zelf wat mee kunnen nemen

 2. adriana46 at 10:35

  Ik ben het met alle onderstaande vijf reacties eens. Ja ik vind die Bas een geniepig mannetje. Raar, hij past echt totaal niet in Utopia. Niet dat de andere inwoners nou zo geweldig zijn, maar Bas vertoont enorme rare trekjes! Mjo met jouw opmerking sla je de spijker op zijn kop. Jouw opmerking zette mij tot nadenken aan. Mogelijk haalt Talpa zijn kandidaten uit een ontwenningskliniek 😉 in ieder geval zijn er daar (te) veel inwoners die dagelijks meer dan een gemiddeld drankgebruik hebben. Ja in Utopia is het geen drankgebruik, ze vinden het dagelijkse alcoholgebruik zo normaal….. dat je kunt spreken over alcoholverbruik. In ieder geval kunnen er een aantal Utopianen, als ze de loods uit zijn, thuis een ontwenningskuur starten, ofwel naar een ontwenningskliniek. 🙂 Sukkels daar!

 3. Mjo at 09:58

  Heeft die Bas soms een alcohol probleem.?? Is al de tweede keer dat ik hem met een fles (alcohol)aan z’n mond zie.

  Ik ben het ook helemaal eens, met de 3 vorige reacties van Harry, Sonja en Dorina.

 4. harry at 09:14

  naar huis bas jij verziekt de boel ,en maakt alles nog erger als het al is. dom achterbaks stiekum, kan nog wel even door gaan, maar je weet het zelf wel aandacht trekker!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *