Ruzie om een kaassoufflé

Ruzie om een kaassoufflé

Zoals we eerder omschreven is Le Luifel geplunderd, Joey ging fanatiek hengelen met een stok en wist op die manier kaassoufflés te bemachtigen. Gio ging daarna gelijk aan de slag om de snacks te bereiden. En terwijl hij daarmee bezig was kwam Ivan erachter. Al snel barst de bom.

Wie heeft die kaassoufflés eruit gehaald vraagt Ivan verbaasd. Die hebben we gevangen antwoordt Gio die aan het bakken is. Ivan is niet gecharmeerd van deze actie en vraagt wie het gedaan heeft. Joey antwoordt Gio maar Ivan kan het bijna niet geloven. Ook LauraB sluit zich bij Ivan aan. Het was echt zo voegt Nicole eraan toe. Valt me tegen van hem zegt Ivan kwaad en dreigt na het eten de loods maar in te gaan. Het is mooi zo, dit is immers geen overleven. Bjorn probeert de boel te sussen, laat jezelf niet kennen zegt hij tegen boze Ivan. Maar daar heeft Ivan geen oor voor, een grote grap die mensen. Wat is dit voor een circus? Allemaal clownen! Gio heeft er een beetje genoeg van en wijst hem op het feit dat hij zelf ook dingen mee nam die niet mochten. Zo had hij een drinkfles in zijn jas, spullen mochten alleen maar in de kist. Het wordt een wellus nietus spelletje en al snel bevestigd Gina dat gezegd is dat er enkel spullen in de kist mee genomen mocht worden. Ivan gaat boos verder en vraagt aan Gio wat hij één op één van hem vindt. Gio antwoordt dat hij een aardige kerel is maar een moraalridder. En herhaalt vervolgens het verhaaltje over spullen enkel in de kist mee nemen. En wat vindt je van mij dan vraagt Gio. Je bent een nietsnut, alleen maar grote praatjes je moet naar huis!  Jij zit hier in Utopia omdat jij de inwoner wil zijn die het langste in Utopia zit. Je had allang moeten vertrekken. Je hebt hier niets meer te zoeken! Gio antwoordt dat hij altijd voor de groep heeft gewerkt en nu aan het revalideren is. Ivan antwoordt dat hij dat beter thuis had kunnen doen. Volgens Gio is Ivan een vuile leugenaar en Ivan vindt Gio een poep jong. Dan vinden Naomi en LauraB het tijd om tussenbeide te springen. Het is klaar! Inmiddels lijkt het akkefietje weer redelijk over te zijn. De bewoners zijn weer een spelletje aan het spelen… Zal het rustig blijven tussen Gio en Ivan? De twee lijken het de afgelopen tijd niet meer zo goed met elkaar kunnen vinden.

Publiek tijdens ruzie

Het publiek tijdens de ruzie

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 15:43

  het is net een dictator ivan , hij moet eens gaan indimmen , hij is meneer bedweter, alles moet naar zijn zin gaan , hij wil de baas spelen , hij flikt van alles en hij mag alles , iedereen biedt maar excuus aan hem , hij kan me wat , de boom in met zo 1 , hij boort nicole de grond in , nicole houdt zich goed en nergeerd hem , daar kan hij niet tegen dat iemand hem niet zijn zin geeft en dan gaat hij naar der toe en slijmt met der . ja naicole kan hem goed aan , goed zo meissie , trots op je . laat hem maar kruipen . girl power

 2. RUUD at 07:02

  Laat Gio eindelijk maar eens verdwijnen. Daarin heeft Ivan groot gelijk.HIJ zit hier in Utopia omdat hij de inwoner wil zijn die het langste in Utopia zit.

 3. lena at 00:21

  Ivan valt me de laatste tijd ook tegen. Altijd een grote mond. Ik zeg niet dat hij geen gelijk heeft soms dan maar de manier waarop vind ik niet kunnen. Gio is inderdaad een niksnut maar ivan moet een keer leren normaal te communiceren.

 4. anneke g at 22:24

  Ik vond Ivan wel aardig maar hij begint me de laatste paar weken te vervelen hij denkt sinds Wilco eruit is behoorlijk de baas te spelen hij denkt dat hij alles beter weet en kan en dat niemand hem tegen moet spreken want dat neemt meneer niet.
  Niemand doet het niet meer goed in zijn ogen.
  Wie is Ivan om te vertellen dat Giorgio naar huis moet omdat hij er al lang in zit, ik zal zeggen heb je last van hem gaat zelf naar huis waarom zal hij weg moeten.
  Wat maakt het uit dat de fles in zijn zak zat hij kon er misschien niet meer in, heeft hij geen verboden spullen mee genomen dan.

 5. Marja at 22:24

  Laat Gio eindelijk maar eens verdwijnen. Daarin heeft Ivan groot gelijk. Hij heeft altijd meegelift op anderen. Door isa is hij utopiaans van het jaar geworden, maar hij doet niets dan vreten en klef metnaomi rondhangen. Hij blijft zichzelf geweldig vinden, maar hij is een klaploper

 6. betweter at 22:10

  Wat een arrogante,dictatoriale allesweter is die Ivan.Zal alles doen om te winnen,hierbij gesteund door de zenderkamer.

 7. Tineke at 21:25

  Weer blijkt Ivan een naar alles over heersend persoon te zijn, ik word schijt ziek van die vent. Hij weet altijd alles beter weten speelt de baas is hoogs irritant. Echt ik word er misselijk van de man.
  Ik heb al bijna geen zin meer om utopia te kijken, en dat vind ik jammer ik keek echt heel graag, maar door onder andere Ivan gaat de lol eraf. Ga aub naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *