Vertrekt LauraB ook binnenkort uit Utopia?

Vertrekt LauraB ook binnenkort uit Utopia?

Inmiddels is de avond in Utopia alweer aangebroken, maar wat is er allemaal gebeurd? We hebben het even samengevat voor je zodat je weer helemaal op de hoogte bent!

kippen discussie
Na het kippen centraal over slachten ja of nee werd het hele slacht verhaal nog lang besproken. Zo vond Nicole echt onzin hoe Gio deed, hij deed het volgens haar voor een tv momentje. En dat Ivan zich dan gelijk weer aangesproken voelt ligt aan hem. Niet veel later heeft Nicole dan ook een gesprek met Ivan. Ivan begint het gesprek met te zeggen dat het echt een nare opmerking was. Nicole zei tijdens het centraal dat ze alleen wilde slachten om hun mannelijkheid te bewijzen. Nicole antwoordt dat ze het helemaal niet tegen Ivan had maar tegen Gio. Hij vond het ook al nodig om zo stoer te doen met het drinken van zijn eigen pis. Dat jij je nu zo aangesproken voelt is niet mijn probleem. Ik vond het raar dat je iedereen bij elkaar hebt geroepen om over het lot van de kip te praten. En als er dan mensen tegen zijn, dan is het opeens hypocriet.  Ik voel me niet aangesproken antwoordt Ivan. Maar ik voel me door je gekwetst.  Nicole slaakt een diepe zucht en besluit het er daar maar bij te laten.

Gaat LauraB binnenkort ook weg uit Utopia?
Na het gesprek met Ivan besluit Nicole nog even door te klagen over het slacht verhaal met Colinda, LauraB en Gabriëlle op de schommelstoel. Na het kippen verhaal gaat het over bezoek. Er zal de komende tijd veel bezoek langs komen van verschillende bewoners. En morgen staat het bezoek van LauraB gepland! Laura heeft er uiteraard veel zin in en is een klein beetje zenuwachtig. Wel wil ze ook wat tijd alleen met haar familie hebben. Ze wil namelijk praten over haar verblijf in Utopia. Mocht ze het advies krijgen van haar familie om weg te gaan zal ze een vertrek zeker overwegen… Wordt vervolgd dus!

Eten en nog eens eten & Le Luifel wordt geplunderd.
Momenteel wordt er weer gekookt door de bewoners. Blijkbaar was het avond eten niet vullend genoeg want Gabriëlle besluit nog wat klaar te maken voor de rest. Maar blijkbaar hebben een aantal bewoners ook nog zin in een sausje en snack want Le Luifel wordt geplunderd. En nee niemand gaat naar binnen, Joey is heel creatief met een stok en vist heel behendig spullen uit de vriezer die overigens uit staat. Zo worden er kaaskoufles gepakt en een poging gedaan om olie te “vissen” Hebben we morgen zieke bewoners?

kaaskoufle klaar maken

kaaskoufle klaar maken

Twijfelt LauraB over vertrek?

Twijfelt LauraB over een vertrek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 22:27

    Als het een beetje wil verkopen ze die bedorven rommel volgende week, of ze gooien alles weg en bestellen nieuw. Geld speelt daar geen rol, Talpa vult wel aan

  2. adriana46 at 22:18

    Zieke inwoners? Het zal wel meevallen denk ik. Maandag zijn ze aan die lockdown begonnen. Maar het verbaast mij dat de vriezer van “Le Luifel” uitstaat. Waarschijnlijk is dat (stroom buiten de loods afgesloten) gedaan, zodat vals spelen niet mogelijk werd gemaakt? Maar stel Maandag is de stroom van de vriezer af gehaald, dan duurt het heel lang eer dat volledig gaat ontdooien (ik denk 2 dagen), omdat er geen warme (buiten) lucht bijkomt en de vriezer ook verder niet open geweest is. Daarna ontdooien de producten langzaam. Normaal kun je een ontdooid product toch wel 3 dagen in de koelkast goed houden. Dus ik schat zo dat het nog wel eetbaar is. En kaassouflé is niet ernstig. Kaas is goede schimmel en ook voor salamonella is geen vrees, omdat het namelijk een kaasproduct is.

    En als ze wel ziek worden…… tja dan liggen ze allemaal te bed en wij mogen er dan niet eens over klagen, want ze liggen dan met een reden te bed. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *