Familiebezoek voor jarige LauraB!

Familiebezoek voor jarige LauraB!

LauraB is vandaag jarig en dat kan niet beter gevierd worden dan met familiebezoek! Maar vanmorgen heeft ze ook nog een hoop verjaardagspost ontvangen wat haar echt wel goed doet. Na lieve en leuke post begint het langzaamaan tijd te worden om de familie op te wachten. Dat doet de jarige met Gabriëlle totdat het gezelschap verschijnt. Er volgen verschillende knuffels en begroetingen. Normaal zouden ze richting de loods gaan maar dat gaat niet. Wel hebben de ouders van alles mee genomen, lekkere drankjes en natuurlijk feestelijk eten. Uiteraard zijn er ook cadeautjes voor de jarige. Zoals een vest, geurtje en laarzen. Laura krijgt dus 2 setjes laarzen want Joey heeft ook nog wat verstopt in de loods… Daarna wordt er geproost met wijn, maar waar die vandaan komt? Wellicht heeft Bas vannacht wat mee genomen? Want we hoorde LauraB zeggen dat hij iets voor haar geregeld zou hebben. Ook wordt er over de relatie van Joey en LauraB gesproken. Stiefmoeder vind het echt een leuke jongen.

Wat later heeft de moeder van LauraB een gesprek met haar dochter. Ze begint over Joey, ze ziet hoe gelukkig zij met hem is. Dat wordt morgen zwaar voor je, moet ik dan weer komen? Nee doe dat maar niet antwoordt LauraB met een lach. Ik verlang wel steeds meer naar thuis, mijn maatje gaat nu ook weg. Ik zit hier nu al 10 maanden en dat is best wel lang. Volgens moeder is dat ook lang maar zolang je denkt gelukkig te zijn moet je dat pakken. LauraB wil het even aan kijken, de dingen die ik doe netjes afmaken. Moeder vind dat ook goed, als je echt niet meer gelukkig bent dan kun je gaan. Ik blijf hier zolang het goed voelt aldus LauraB maar ik blijf hier geen half jaar meer. Verder wordt er gezellig gekletst en vooral genoten van het weer. LauraB gefeliciteerd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Petra at 21:04

  David Brigham, pammetjes zijn geen antidepressiva hoor, maar kalmeringsmiddelen…oxazepam en dat soort middelen.

 2. David Brigham at 13:09

  Ik las net ergens dat Laura zei dat ze de laatste maanden “pammetjes heeft geslikt”,
  oftewel antidepressiva. Samen met al die wijn verklaart dat haar lethargie best wel. Nou ja, is het de kip of het ei. Sneu. In Utopia zitten is duidelijk niet al te gezond.

 3. RUUD at 11:34

  Wat doet ze dan daar in UTOPIA helemaal niks alleen maar praten over andere en andere de les lezen dat doet ze alleen maar en ROKEN

 4. Marja at 11:13

  De dingen die ik doe netjes afmaken. Ha ha ha ha. Laura doet niets, delegeert alles. Staat wel overal met haar grote neus bij alsof ze wat doet. Het enige is roddelen en zuipen, dat kan ze goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *