Nicole gaat naar huis als familie dat wil

Nicole gaat naar huis als familie dat wil

Terwijl het bezoek van LauraB gezellig aan de gang is zitten Nicole en Ivan achter de loods. De twee zitten te praten over het familiebezoek wat Nicole dinsdag krijgt.

Nicole lijkt bang te zijn dat haar familie wil dat ze naar huis wil, met name haar moeder. En als haar moeder dat zegt dan gaat ze. Ze weet dat ik het op dit moment ook niet naar mijn zin heb. Wat vindt je er zelf van vraagt Ivan. Nicole antwoordt dat zoals het nu is ze naar huis wil.  Als Ivan vraagt waarom legt Nicole het uit. Ze vertelt dat ze momenteel even niet weet wat ze wil. Het liefst zou ze naar huis willen maar ze weet niet of ze hier lang last van blijft houden. De sfeer is ook niet fijn en soms denk ik waar zijn we in vredesnaam mee bezig, waar gaan we naar toe? Het is geen groep meer. Ook tijdens de lockdown is er niks door de groep beslist. Het is afgelopen week door 3 mensen gedaan en de groep had er geen inspraak in. Ik kijk het gewoon even aan… Maar ik kan niet meer objectief kijken.  Zo vond ze gisteren ook een enorm circus hoe Gio en Ivan tegenover de groep stonden. Ivan denkt dat het wellicht een boost kan geven en haar het vertrouwen geven dat zeen toevoeging is in Utopia. En zo het geen bereiken wat je wil. Nicole hoopt het want op dit moment weet ze het even niet…

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Toet at 14:01

  Ma neem Nicole naar huis .De verliefdheid gaat daar weer over.Laat ze naar utopia kijken dan ziet ze hoe Iwan echt is.Deze enge man moet ze vergeten.jaja Iwan de verschrikkelijke

 2. Janny at 13:42

  Als ik haar zo zie de laatste tijd lijkt het inderdaad beter om naar huis te gaan.
  Tussen haar en Ivan wordt het toch niks, ze verschillen teveel, dan maar beter naar huis en gelukkig zijn.

 3. harry at 13:17

  ben het helemaal eens met je lisa, ik denk ook dat ze beter met haar echte leven verder kan komen. als daar. jammer maar het is niet anders.

 4. Lisa at 12:01

  Nicole,ga maar lekker naar huis en pak daar je echte leven weer op.Je bent nu niet gelukkig en dat zal ook niet beter worden

 5. Elly at 11:11

  Ik hoop dat familie en moeder beslissen dat Nicole moet blijven. Zij is ver uit de meest sterke persoon. Iemand die niet mee lult… haar mening durft te geven . Gister had ze ook hekemaal gelijk….met die voorstelling van Gio en Ivan…. wat een haantjes….zielige vertonong. En ze heeft t vaak bij het rechte eind. Ze zou zomaar Utopiaan van 2016 kunnen worden. Ze is ook supersterkkkkkk naar Ivan toe. BLIJF Nicole ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *