Joey vertelt de groep dat hij gaat

Joey vertelt de groep dat hij gaat

Nadat Joey naar de zenderkamer was geweest riep hij de bewoners bij elkaar voor een belangrijke mededeling. Hij heeft namelijk iets te vertellen, niet iedereen weet nog van zijn vertrek…

Zodra iedereen bij het kampvuur zit begint zijn korte speech,  ik ben onwijs blij dat ik in zo’n groep mag zeggen dat ik naar huis ga. Ik laat voor iedereen de plek en mogelijkheid achter om zijn dingen en dromen waar te maken. Morgen 12 uur is het zover. Ik ga lekker mijn spullen pakken en mijn familie zien, ik ga mijn zusje weer opzoeken die nu in de examens zit en ik ben echt echt blij dat we er zo’n toffe week van hebben kunnen maken. Mijn jaar kan niet meer stuk! Ook krijgt hij een vakantie als verjaardagscadeau en gaat reizen door Azië. Dat was eigenlijk wel de druppel om te gaan en zijn vertrek definitief te maken. Ook wil hij zijn tattoo carrière voortzetten in de buitenwereld. Vooral de nieuwelingen hadden zijn vertrek niet aan zien komen. Zo zegt Rob vol ongeloof nee! En Bas voegt er verontwaardigd aan toe dat hij zou helpen met zijn strandtent… Toch is het vertrek echt en na 15 maanden zit zijn Utopia avontuur er bijna op. Morgen om 12:00 uur gaat hij richting de buitenwereld. Maar vanavond als de lockdown afgelopen is is er nog een feestje met een verrassing van Joey. Dit feestje is ter gelegenheid van LauraB haar verjaardag en de laatste dag van Joey in Utopia. Vervolgens volgt er een applausje en morgen zullen er dus nog maar 14 bewoners zijn. Afwachten op zijn vervanger!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 16:20

    Jammer dat hij gaat, en dat als hij wel wat deed niet in beeld is gebracht.
    Hij wordt afgebeeld als niks doen maar met de t.v. beelden heb je dat alleen gezien.
    Kan iemand die live mee kijkt en dit volgt een verslag doen of het echt waar is dat hij helemaal niks gedaan heeft, hij had af en toe toch klantjes voor een tattoo

  2. Marja at 16:06

    Prima, wordt tijd dat hij echt iets gaat doen. Maar ja, na al dat harde werken in utopia natuurlijk eerst met vakantie. Jammer dat je bedgenoot niet mee gaat, ook al zo’n “harde werker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *