Joey draagt Utopia Ink over aan Nicole

Joey draagt Utopia Ink over aan Nicole

Zodra de groep weet over het vertrek van Joey besluit hij even met Nicole te praten. Hij wil namelijk even praten over Utopia Ink, want dat moet uiteraard wel blijven bestaan!

De twee besluiten op de schommelstoel te gaan zitten en Joey neemt het woord. Hij wil de tatto0 shop overdragen aan Nicole en dat het allemaal gewoon blijft bestaan. Wel neemt hij de tattoo machine mee maar de rest laat hij achter. Joey heeft Nicole zien tekenen en heeft er vertrouwen in dat zij het over kan nemen. Als ze dat wil tenminste maar Nicole ziet dat wel zitten en neemt het aanbod aan. Ze wil doorgaan met de shop maar zal eerst lessen moeten nemen om zo langzaamaan zelfstandig te kunnen tatoeëren. De basis van het tekenen heb je al onder de knie aldus Joey, het vertrouwen is er. Wel adviseert hij om een investering te doen voor een tattoo machine van 300 euro. Maar zover is het nog niet, eerst maar eens leren hoe het moet!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 18:06

  Joey gaat naar huis om die Utopia inkt.Hij heeft er geen verstand van en is ook bang om het te doen.Als Laura nog in Utopia was zou Joey nooit naar huis gaan.Nicole is nog niet eens klaar met haar huisje ,maar gaat nu ook inkt doen.Nagels doet ze ook .waar wil die Nicole heen.Maak eerst een ding klaar voor er een ander op je te nemen .Dat huis heeft ook heel wat geld gekost en staat daar maar.Dat huis van Nicole moeten ze allemaal samen aan werken en het binnen drie dagen klaar maken.Daar kan ook een kapsalon komen.Haren en keuken gaan niet samen.

 2. Marja at 16:29

  Dat schiet lekker op. Hij neemt de machine mee. Heeft hij die zelf betaald dan? Het zijn altijd dezelfde. Vanessa had zakken vol mee, isa mocht nog niet haar cd’s meenemen

 3. anneke g at 16:27

  Weer een die geld gaat kosten met het leren van tatoeeren en dan nog een nieuwe apparaat van 300,00 euro omdat hij de andere mee neemt is die dan van hem.
  Zal me benuwen wanneer die Bas dat ook wil doen , hij wil graag dingen overnemen wat anderen al doen.
  Zijn ze er al achter gekomen wat hij gedaan heeft (met het inbreken in de loods) hoop dat hij een goede straf krijgt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *