Utopia nieuwtjes 24 mei

Utopia nieuwtjes 24 mei

Utopia nieuws van 24 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd.

 • Bas heeft toestemming om aan de slag te gaan met de strandtent. De toestemming komt van de regie af, hij vertelt de groep dat er een camera gemaakt is en de frietkar  die strandtent zal worden verplaatst kan worden.
 • De groep ligt te genieten van de zon, de meeste liggen op het grasveld te zonnen. Maar ook werd er gebruik gemaakt van het zwembad. Als Bas vraagt of ze de oude Le Luifel willen verplaatsen komt er weinig actie. Ze willen even relaxen.
 • Ivan is kritisch over de strandtent, er moet een investering gedaan worden en dat kost geld. Terwijl je niet eens weet of het aan gaat slaan. Ook ziet Ivan het nut er niet van in om de kar te gaan verplaatsen. Bas antwoordt je hebt ook geen horeca ervaring… Volgens Ivan kun je beter iets gebruiken wat er al is en daarna opbouwen tot iets nieuws. Ivan zal hem niet steunen in een investering maar als hij bouwt wel. Volgens Bas is het een kleine investering, ook zal er geen melk meer verloren gaan wat eigen 2 vliegen in 1 klap is. Ook is een strandtent een oppepper voor de camping. Neem het van mij aan zegt Ivan, ik zeg het niet voor niets. Bas antwoordt met een lach dat hij het niet aanneemt…
 • Afgelopen nacht hadden een aantal bewoners het koud zo ook Ivan en hij besloot tegen Nicole aan te kruipen. Deze kwestie moest even besproken worden. Nicole zit er namelijk nogal mee en bespreekt het op de schommelstoel met Gabriëlle. Nicole vertelt wat er gebeurd is en benoemd dat ze zich er nogal ongemakkelijk bij voelde. Ik heb het gewoon heel moeilijk, vind het echt heel k*t. Gabriëlle vraagt of het komt doordat ze uit elkaar zijn. Ja, ook de manier waarop en de druk van buiten en hoe mensen er tegenaan kijken antwoord Nicole. Nicole weet één ding zeker, ze wil en kan niet meer samen met hem zijn, hoeveel ze hem ook mist.
 • LauraB gaat vanavond een koerier bestellen, er moeten weer sigaretten komen. Met een fles drank erbij voegt Nicole eraan toe…
 • Joey is bezig met iets in elkaar knutselen, maar wat het is? Zal het de verrassing van vanavond zijn? Hij had het namelijk over een verrassing toen hij zijn vertrek bekend maakte.
 • De meeste bewoners zijn opgestaan uit het zonnetje om de gym op te ruimen, de lockdown zit er bijna op! Het is nog wachten totdat het 20:00 uur is.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 16:39

  Blijft er nog wel ruimte voor de koeien straks als die uit de stal gaan, of blijven de koeien op stal arme beesten zo goed als ze het hadden met Ruud zo slecht als ze het nu hebben.
  Bas zal toch de camping doen en nu opeens een strandtent erbij hij neemt echt de hele Utopia over kunnen de andere uit rusten, ik hoop wel dat er iemand goed het geld in de gaten houd want ik vertrouw hem voor geen meter, hij pakt nu al dingen stiekem en breekt in voor een zakje chips en drank.
  Ik vind en blijf het een vervelende gast vinden en dat zal ook zo blijven zal ook niet veranderen

 2. Marja at 16:36

  Ivan weet weer alles beter . Bas mag van hem geen investering doen. Is Ivan de nieuwe chef?elke dag liters melk weggooien mag wel. En al die bouwsels van Ivan, brengen die wat op. Wat een hypocriet zooitje is het daar. Vanavond wel weer veel te vreten en te drinken bestellen, kan Laura weer dronken worden. Beloning voor het harde werken van afgelopen week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *