Bezoek voor Colinda van haar dochters

Bezoek voor Colinda van haar dochters

Wederom is het redelijk rustig in Utopia, er werd een dode muis gevonden in de roze kamer. LauraB, Naomi, Gaby en Gina waren bezig met een fotoshoot. De dames waren bezig om de sjaals mooi vast te leggen zodat deze verkocht kunnen worden. Niet veel later ontdekte Gina iets, een dode muis! Al snel ontstond er flink gegil en geschreeuw. Gina en Gaby hebben uiteindelijk het beestje voorzien van een laatste rustplaats.

Niet veel later kwamen de dochters van Colinda op bezoek. Colinda voelt zich niet helemaal lekker dus dit is wel een fijne oppepper. De dochters proberen haar moeder een beetje op te beuren dat ze het nog even vol moet houden. Volgens Colinda is het net een kindercrèche. Maar ik zit nu ook in een bui dat ik niks kan hebben. Gelukkig hebben de dochters ook nog iets lekkers mee genomen sushi! Verder gaat het goed met de dames en het thuisfront. Colinda laat wel weten dat als ze niet op de schopstoel komt ze de volgende dag weg gaat. Haar dochters proberen haar een beetje om te buigen om een jaar vol te houden. Maar Colinda is helemaal klaar, ze wil ook niets meer aannemen. Ik wil afsluiten met de bingo en eventueel nog een vuurloop waar ik het gisteren tijdens het centraal over had. Ook probeert ze alles een beetje los te laten. Ook wordt er nog even over Wilco gesproken, beide zijn gek op elkaar maar zullen buiten verder kijken hoe het gaat. Wat Colinda voor toekomstplannen heeft? Eerst eens twee weken bijkomen en daarna kijkt ze wel, ik kan altijd readings gaan doen.  Het gezelschap gaat daarna nog even roken en vervolgens in de wellness zitten om lekker sushi te eten.

Dode muis in de roze kamer

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Wil at 14:47

    Belachelijk een vuurloop,makkelijk verdienen voor die lui. Colinda verveelt zich en gaat dan rare dingen verzinnen, wie belaald dat?

  2. Marja at 14:37

    Overal wordt er maar gegeten en eten onder het bed gestopt, geen wonder dat het daar stikt van de muizen. Ne weer in de wellness sushi eten, hoeven ze niet te delen. Colinda met haar voorloop van 750 euro, kan ze Ratelband voor vragen. Ga toch naar huis als je toch niets meer doet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *