Naomi wil de groep structureren

Naomi wil de groep structureren

Naomi heeft gisteren wat negativiteit ervaren. Ze besluit met Gio hierover in gesprek te gaan, hoe gaat de dame nu verder?

Gio denkt dat het verstandig is om gestructureerder te werk te gaan. Nodig mensen uit om dingen door te spreken zodat je die gun factor krijgt. Je hebt hier een platform wat positief of negatie gezien kan worden. Het heeft een groot bereik en hoe het naar buiten gebracht wordt heb je niet in de hand. Als ik de laptop meer had gehad zou ik dit niet gehad hebben aldus Naomi. Benader anders mensen dat je een unieke locatie hebt oppert Gio. Benut die monopoly eigenlijk! Het alleen recht wat je dus kunt aanbieden. Naomi wil gewoon één keer per maand iets gaan doen, iets voor het goede doel of zo. Volgens Gio is ze de aangewezen persoon. Maar wat vindt je specifiek niet leuk hier? De manier van doen? Ook antwoordt Naomi en dat gedoe over kleine dingetjes. Volgens Naomi hebben een aantal bewoners geen discipline. Doelend op de sigaretten, laat mij die boodschappen maar doen dan zeiken ze maar op mij. Gio zegt dat hij overlegd heeft met Mark en hij zei dat het wel zou komen. Wel geeft Gio een compliment dat ze gisteren goed van zich liet horen in het centraal. Maar that’s it? Naomi antwoordt het even niet meer te weten. Mensen denken aan zichzelf en zorgen niet voor anderen. Ze voeren geen reet uit! Ik begin steeds meer aan mensen te zien dat ze een televisie momentje pakken. Ik hou daar gewoon niet van. Dit is een grote neppe spel show! Probeer een beetje positiever te worden adviseert Gio, volgens Gio is iedereen gelijk in Utopia. Maar je bent wel ouder in Utopia dan vele anderen. Gewoon schijt hebben en ballen tonen. Naomi vind dat verspilde energie en helemaal als mijn familie zoveel aantrekt van de negativiteit in de buitenwereld. Wacht gewoon je bezoek even af antwoordt Gio, je moet wel een leuke tijd hebben hier. Volgens Naomi moeten er betere regels komen en gaat een plan van aanpak maken. Volgens Gio is dat wel goed, het wordt dan hoogst waarschijnlijk wel gewaardeerd. Je hebt je best dan gedaan om te kijken hoe je meer discipline krijgt in de groep en wie de storende factoren zijn. Zal Naomi de groep kunnen structureren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Tony at 15:01

  Het is gewoon een idee van Gio, dat structureren….
  Naomi : De mensen denken aan zichzelf en voeren geen reet uit……….hoort wie het zegt !!!!
  Volgens mij is zij één van de storende factoren ! Kijk toch eens in de spiegel !!!

 2. Tony at 12:00

  Naomi zegt : Als ze wat meer de laptop had gehad ……
  Ze heeft 6 maanden hele dagen op haar bed gelegen met naast ons balletje Gio.
  Als ze gaat structureren moet ze als eerste bij haar stem beginnen…..

 3. Marja at 14:29

  Naomi en structuur, dat zijn wel 2 gescheiden zaken. Ze moet eerst bij haarzelf structuur aanbrengen. Aan Gio heb je niets dat is een lapzwans geworden en pappie en mammie vinden alles goed wat je wel of meestal niet doet. Door het bericht heb je nu misschien het licht gezien

 4. Jan at 13:52

  Die Naomi toch. Ze voert niets uit, als je de uitspattingen met Gio buiten beschouwing laat. Loopt alleen maar te gillen en als er gewerkt moet worden heeft ze overal last van. Naomi kijk eens goed naar jezelf en begin van daar uit iets positiefs op te bouwen. Nu heeft de buitenwereld alleen maar een negatief beeld van je en wil daar vooral niet mee vergeleken worden.

 5. Hortence at 12:31

  Naomi moet zelfs gestimuleerd worden wat het Gio betreft.Ze blijft maar achter die gozer aan lopen.Twee mede inwoners van Utopia hebben ook weken haar proberen te structuur .Er is niets uit gekomen.Laat je niet meer misbruiken door die Gio.Hij wilt geen verkering met je.Gio wilt niet dat jij,Naomi achter hem aan komt als je uit Utopia gaat.Naomi al eerst de splinter uit je eigen ogen om goed te zien dan kan jij een ander pas van dienst zijn.

 6. Ronald at 12:31

  Naomi heeft al een paar keer geprobeerd om te veranderen, pakt wat meer aan en probeert naar zichzelf te kijken en te luisteren naar wat zij hoort of ziet waar ze fouten maakt.
  Giogio is juist degene die probeert TV momentjes te pakken en zegt zelfs dat hij schijt heeft aan wat mensen van hem vinden! Hij zal dus iedere keer weer afgerekend worden op zijn gedrag omdat hij niets wil leren.
  Dit is dus slechte invloed voor Naomi, Giorgio was 2014 leuk omdat hij positief werd gestimuleerd door Isabella mede doordat ze ouder en wijzer was dan hij, dus Naomi kan van hem niets leren! En daar is ze nu nog niet achter gekomen maar de tijd zal het leren, ik denk dat ze er in ieder geval beter uit zal komen dan dat ze er in kwam.

 7. Sonja Hiemstra at 12:05

  Naomi wil de groep structureren, laat me niet lachen …. Begin eerst eens bij jezelf meisje zou ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *