Utopia nieuwtjes 26 mei

Utopia nieuwtjes 26 mei

Utopia nieuws van 26 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Gio is vanmorgen in alle vroegte het Utopia terrein af geweest, hij had een controle in het ziekenhuis. Inmiddels is hij alweer terug.
 • Commotie om boodschappen, zo is Gio het er niet mee eens dat er wederom sigaretten besteld worden. Nicole besteld gewoon verder, zij vond het ook niet normaal wat Gio bijvoorbeeld allemaal onder het bed had liggen.
 • Gina en Gaby hebben bezoek, er komt een meneer langs die mogelijk mee kan helpen aan een biologische kapsalon. Hij heeft verschillende biologische producten zoals shampoo.
 • Naomi gaat straks in gesprek met Gio zo vertelt ze aan LauraB. Ze vind het niet meer leuk in Utopia en dat komt door alle negativiteit van buitenaf. Ik doe zo mijn best en dan word ik zo neergezet! Al snel volgt er een lange stream lock… Wordt vervolgd dus, uiteraard houden we het in de gaten en zullen er met een verslag over komen.
 • Stefanie lijkt vandaag beter in haar vel te zitten. Gina vroeg vanmorgen of ze haar 24 uur aan wilde vragen waarop Stefanie duidelijk antwoordde neujh.

We vullen dit bericht nog meerdere malen aan. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 12:40

  Naomi,Gio kan jij niet op aan spreken dat jij negatief over komt.Dat doe jij zelfs.Waarom lig je niet meer hele dagen op bed.Ga eens die slaap kamer opruimen waar jij in slaapt.Laat je boord niet achter ,omdat je naar de wc moet.Ga uit de weg wat Gio betreft.Ga boven bij de ander slapen .laat je niet meer misbruiken die Gio.Nu doe je meer ,waarom nu?Moest je eerst post van huis krijgen dat je moest veranderen.Enz,Enz…….

 2. Wil at 10:13

  Tja Naomi, niet meer leuk in utopia? Je bent aangevallen en met je neus op de feiten gedrukt, dat is niet leuk maar daar moet je ook mee om leren gaan , de beste remedie is om dat buiten te doen en niet hier, je moet leren incaseren want tegen kritiek kan je nog niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *