Naomi in tranen door negativiteit van buitenaf

Naomi in tranen door negativiteit van buitenaf

Naomi is in tranen en niet zo’n beetje ook. Ze heeft namelijk een vervelende mededeling gehad en is ontroostbaar.

Naomi wilde een voorlichting doen, en deze blijkt niet door te gaan. Ze is in tranen want het gaat waarschijnlijk niet door. De organisatie wil niet met Utopia geassocieerd worden omdat er nare reacties zijn. Over jou vraagt Gio, Naomi knikt. Ze vind het heel erg en Gio oppert dat ze het misschien verkeerd begrepen heeft. Het is wel heel erg begrijpelijk. Naomi zegt dat mensen op een forum nogal demotiverend bezig zijn met nare reacties. Gio troost haast ontroostbare Naomi en vindt dat ze wel goed bezig is. Het kan toch niet dat zulke mensen dat voor elkaar krijgen vind Naomi. Volgens Gio moet dat ook niet kunnen is er niemand anders die kan vertellen over je ziekte? Volgens Naomi  heeft het allemaal geen zin meer zaterdag was die voorlichting gepland.Gio vindt het echt klote maar er is weinig aan te doen. Ook dat mensen haar met de grond gelijk willen maken. Ze weten niet eens wie ik ben snikt Naomi. En Gio beloofd dat hij gaat helpen om het op te lossen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 23 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 13:43

  Ach ja Naomi wen er maar aan, aan die kritiek en de negativiteit van de buitenwereld. 15 bewoners, 15 karakters. Nederland heeft zo’n 16 miljoen inwoners en even zoveel meningen. Is het niet over het Songfestival, WK/EK voetbal ect. dan is het wel over Utopia of welk ander TV programma dan ook.

  Veilig van achter het PC’tje is het heel gemakkelijk iemand te bekritiseren. (en ja, ook ik maak mij daar wel eens schuldig aan)
  Ook al zien en hoort men van alles via de TV of livestreams, maar toch zegt ook dat niet alles.

  Maar 1 ding is en blijft moeilijk, zo niet onmogelijk, je als Utopiaan daar tegen te verdedigen.

 2. wen at 09:32

  Iedereen kan makkelijk oordelen over een ander, maar waarom kijken we niet eerst naar ons Eigen kop.
  De bedoeling van alles is een nieuw plek te creëren. Dat betekent ook mensen in hun waarde te laten. Hoe diegene is. Hoe jij denkt of doet bepaald niet hoe iemand anders MOET zijn omdat dat is wat wij verlangen.

  • Helmie at 12:06

   Nieuwe plek creëren zeg je Wen??? Wat is dat volgens jou dan??? N..ken, zuipen, vloeken enz enz!!! Dit alles gebeurt in de buitenwereld dagelijks hoor!!!! Of ben jij soms zo naïef?

 3. Marja at 22:32

  Naomi is een soort Kortjakje en daar wil die stichting niet mee door een deur dat doet ze meer kwaad dan goed. Als haar ouders eerlijk waren hadden ze haar niet moeten zeggen dat zeker zo goed deed.

 4. Yvon at 22:18

  Nou Therese,jij hoeft ook niet zo hard over ons,schrijvers te oordelen,ik ben 62 jaar en al langer ziek en slik al langer medicijnen als jij,niemand kan over anderen oordelen,maar we zien toch allemaal dat ze overdag ziek is en s’avonds en s’nachts mankeert ze niets….als je chronisch ziek bent dan ben je dat 24/7,en je leert daar mee omgaan zo is het leven nu eenmaal.
  Je gaat dan ook niet in Utopia zitten als je dat niet aan kan….maar zij heeft een heel groot mondje en als mevrouw het uitkomt is ze ziek…

 5. harry at 20:31

  geloof wel dat ze ziek is , en dat ze met de rest dingen mee doet begrijp ik ook, Maar in koud zwembad springen enz. daarmee zou ze beter op kunnen houden , alleen al voor haarzelf. komt gewoon verkeerd over.dapper maar niet verstandig. zo zet ze zichzelf neer of er niks aan de hand is. en zo zien wij dit . en andere mensen ook. en maar schreeuwen en drinken . dan krijg je dit

 6. maria at 19:44

  Ze schijnt te vergeten dat de beelden niet liegen. Ze vergeet dat het gedrag wat ze aan de dag legt ,niet zo is om naar huis te schrijven. En ja dan kan de waarheid hard zijn. Trouwens dit is niet de eerste keer dat ze hier op gewezen is. Maar ja wie niet luisteren wil….moet maar voelen.

 7. Therese at 19:43

  Houden jullie toch A.U.B. eens op met iemand de grond in te stampen jullie weten NIET wat jullie aan richten.
  En ik zal jullie uit eigen ervaringen zeggen hoe, omdat je aan Naomi aan de buiten kant niets kunt zien word je niet gelooft , ik zelf heb dat al bijna 40 jaar met mijn gezondheid dat ik ook heel vaak gezegd hebt van was IK mijn 2 benen maar kwijt hoef je je ook niet te bewijzen en elke keer uit te leggen.
  Naomi slikt heel veel medicijnen om alles te onderdrukken en ze is 20 {toen ben ik al af gekeurd en nu 57} en ik moet nog tekst en uitleg geven wat ik NIET meer doe ,en ik doe het niet meer maar zover is Naomi nog niet ze is daar nog te jong voor en voor de acceptatie wat ze nog niet heeft en dat duurt lang kan ik je vertellen.
  Ik snap Naomi HEEEEELLLL GOED en meid laat je niet kennen LAAT DIE VEROTTE BUITEN WERELD MAAR ZELF WEG ROTTEN ,ZE WETEN NIET WAT ZE ZEGGEN.
  Het zijn mensen zonder hersens en hart.
  PS: kunnen jullie dit door sturen naar Naomi?????

  • Helmie at 19:52

   Therese je bent erg mild want als ze kan n..ken iedere nacht kan zuipen iedere dag en dansen heeft ze nergens last van!!! Als er iets gedaan moest worden heeft ze last en ligt in bed.. Blijkbaar kijk jij naar een ander Utopia, dus ik heb geen medelijden met haar, sorry. Ik ben ook chronisch ziek dus!!!!! Ik gedraag me anders.. Zij vraagt hierom en zij weet in welk programma zit en dat er tich camera’s op haar gericht zijn, dus niet zeuren Naomie..

   • Therese at 23:28

    Helmie jij bent net als Yvon ,jullie horen echt in deze verrotte maatschappij thuis ,ik had van mensen van “mijn “leeftijd” andere gedachte verwacht maar NIET valt me zwaar tegen maar wel schelden en knetteren op de maatschappij zeker.
    Ik schaam me voor mensen als jullie met die leeftijd..

    • Helmie at 04:12

     Ik weet niet of jij in de gaten hebt Therese maar wat jij nu aan doet bent is over ons oordelen terwijl JIJ ons niet kent!!! Jij kent ons niet ZIEN EN HOREN daarentegen wij Naomie dus wel, die is 24/7 te zien en vooral te horen!!! Als zelfs Het Radboudziekenhuis niet met haar geassocieerd wil worden omdat ook door deze mensen Utopia gevolgd wordt lijkt mij voldoende toch waar het probleem ligt!!! Dus Therese als wij volgens jou in deze verrotte maatschappij thuis horen volgens jou zeggen WAAR HOOR JIJ DAN THUIS????

    • Yvon at 22:06

     Theresa,ik vind het heel erg dat jij zo over ons schrijft,het is wat Helmie schrijft jij kent ons helemaal niet…ik heb mij niet eens zover in Naomi verdiept,maar als je zo ziek bent als zij zegt dat ze is,dan doe je zulke dingen niet en drinken en medicijnen is nooit een goede combinatie.
     Ik scheld en “knetter”niet op deze maatschappij,weet ook niet waar jij dat vandaan haalt.
     Ik denk dat jij een hele verbitterde vrouw bent!!!

  • Therese at 23:23

   Nou Yvon ik hoop voor jou dat je dan een chronische ziekte hebt wat zichtbaar is en dan nog jij bent 61 en ik bijna 58 en toen {ik neem aan jij ook } wij 20 jaar waren dat misschien ook gezien hadden als een uitdaging om zo onze ziektes naar buiten te brengen en STERKER te worden althans ik wel en jij niet dan heb jij denk ik met 20 jaar een saai leven gehad.

   • anneke g at 23:20

    Hallo Therese
    Ik ben ook ziek aan mij zie je het ook en ik wordt zondag 57 jaar ik ben dubbel ziek zoals ik het noem ben zware long patient en ik weet niet of ik het goed schrijf ik heb dubbel scorliose met vergroeing en nek en rug
    En als ik 20 was dan ging ik nog niet naar binnen om over mijn ziektes te praten omdat ik al heel vaak nagekeken wordt
    .Therese dit is niet kwaad bedoeld maar ieder verwerkt zijn ziektes anders dan anderen ik kreeg mijn scorliose toen ik 13 jaar was en nog heb ik het nooit kunnen verwerken en dagelijks aan gestaard te worden.
    Ik begrijp je heel goed als je zo jong ziek bent geworden hoe te leven met een ziekte.
    En mensen houd het een beetje knap en oordeel niet over iemand die je niet kent met of zonder een ziekte

 8. Helmie at 19:36

  Hoe naïef is die Naomie dat zij denkt dat wij haar niet kennen, we zien veel en horen veel en dat is weinig goeds!!

 9. Francien at 19:30

  Sorry, maar de boel is uit zijn verband gerukt. De mensen moesten eens weten wat er op het forum aan positiviteit en inzet word getoond. Dat het wordt afgeblazen komt voornamelijk doordat de meeste van ons met deze aandoening (neuralgische Amyotrofie) niet kunnen reizen. Degene (van het NA forum) die het heeft georganiseerd wilde een andere datum plannen en nu word er dit van gemaakt. Erg slecht. Het gaat om alle mensen met NA en niet alleen om Naomi en haar NA. Zo word het nu wel gebracht.

 10. Anja at 18:05

  Ja Naomi, idd de mensen weten niet wie je bent, maar ze zien en horen genoeg,en dat is niet allemaal positief,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *