Stefanie vind Utopia niks en LauraB na het vertrek van Joey

Stefanie vind Utopia niks en LauraB na het vertrek van Joey

Hoe ging het eigenlijk na het vertrek van Joey in Utopia? Uiteraard had LauraB het even moeilijk nadat haar vriend de poort verliet.

LauraB stort zich op bed en al snel krijgt ze troost van Nicole en Naomi. Er volgen geen tranen maar de dames zijn er voor haar! Joey had verschillende briefjes gemaakt voor zijn geliefde en leest er daarom een. LauraB gaat niet dramatisch doen want dat wil Joey niet. Maar ondanks het vertrek van Joey ziet ze ook pluspunten. Zo heeft ze extra kastruimte en kan ze lekker ontbijten in bed. Maar zou ook de koeien kunnen verzorgen. Ivan komt wat later ook binnen gelopen, hij had het zichtbaar ook moeilijk. LauraB vraagt hoet het met hem gaat, Ivan antwoordt dat het wel goed gaat. Maar gaat straks wel even op bed liggen. Als er iets is moet je het laten weten he sluit LauraB het gesprek af. Daarna gaat ze nog even lekker foto’s kijken en plakt een foto van Joey naast haar bed. Zo is hij er toch nog even bij.

Verder is het erg rustig geweest in Utopia. Velen bewoners hebben last van gisteren, de kater komt later zullen we maar zeggen… Stefanie had weer een moeilijk momentje. LauraB gaf haar wat troost. Volgens LauraB wennen die gevoelens vanzelf en komt het wel goed. Bij mij niet antwoordt Stefanie en LauraB denkt dat het verstandiger is om haar bezoek af te wachten voordat ze iets beslist. Je hebt immers niet meer de kans om terug te komen. Stefanie die zichtbaar niet in haar sas zit antwoord dat dat niet hoeft. Als het straks mooi weer is dan is het echt wel genieten hier benadrukt LauraB. Volgens Stefanie kan ze thuis ook goed genieten. Ook Gabriëlle komt erbij en zij ziet dat het niet lekker gaat. Ze geeft toe dat ze Stefanie een leuke meid vind en wil dat ze gewoon blijft. Zet het uit je kop!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 23:32

    Stefanie als het niet gaat ga dan lekker naar huis, maar je kan nog zoveel leuke dingen gaan doen je loopt nu met het idee ik vindt het niet leuk hier.
    Ga wat meer praten met de meiden ga je met de camping bemoeien en laat je niet weg zetten door Bas jij zal het over nemen van Laura B ga der voor Bas zoekt zelf maar wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *