Post voor Bas en Mark

Post voor Bas en Mark

De ochtend in Utopia is inmiddels weer begonnen. LauraB had een beroerde nacht, ze miste haar vriend Joey. Naomi kwam erachter dat ze lag te huilen in bed en gaf haar wat troost. Ik ben zo gewend met Jo hier te liggen vertelt Laura snikkend aan Naomi. De twee kletsen nog even verder en dat lijkt te helpen. Daarna heeft LauraB enigszins kunnen slapen. Voor Mark en Bas begon de morgen al goed, want zij hebben post!

Mark heeft geen post van Laura en Vanessa, dat valt hem gelijk op. Maar misschien kijk ik verkeerd voegt hij eraan toe. De zus van Mark had nog nooit zo’n verliefde broer gezien. Maar vertelt ook hoe Vanessa reageerde, later kwam Mark erachter dat hij het niet hardop voor had mogen lezen. Wat we opvingen is het volgende haar zus had al gezien dat ze gek was op Gina. Het is belangrijk dat hij gelukkig is. Toen de kogel door de kerk was hoorde ik het gelijk van Vanessa. Ze was verdrietig en social media explodeerde. Zus zelf vind Gina een leuke meid. Ook krijgt Mark van verschillende vrienden krijgt hij wat leuks, zoals een voetbal vriend en een vis maat.  Met daarin de complimenten over Gina het is een mooie meid. Maar liefde blijft ook een spel. Bas laat vrij weinig los, wel heeft hij wat van zijn zussen gehad. Die hij overigens weinig ziet. Iets van zijn stiefvader en van zijn bonus vader (wat dat ook moge zijn). Bas leest zijn post niet echt hardop waardoor het moeilijk te omschrijven is. We zien een traan maar al snel opgevolgd door een lach. Wie weet kunnen we later aanvullingen geven als Bas erover spreekt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *