De gouden pot wordt ook een wens pot

De gouden pot wordt ook een wens pot

We gaan even terug naar gisteren, het is momenteel erg rustig dus daar hebben we dan ook even de tijd voor. LauraB had gisteren een mededeling aan de groep. Het ging over de gouden pot.

LauraB vertelt dat ze met Colinda het ook al in de radio uitzending vertelt heeft. En ik wilde het graag ook nog even met jullie delen.
Utopia is een unieke plek waar we allemaal de kans krijgen om onze dromen en doelen te verwezelijken. Sommige van ons zijn er hier voor het avontuur andere voor een persoonlijke groei of voor een gezamenlijk doel. Bijvoorbeeld het opbouwen van een ideale samenleving. Wat de rede dan ook is en wat we hier ook willen doen, wij hebben de kans om het zelf of samen met de groep te realiseren. Maar hoe mooi het ook is als dat hier gebeurd zou het niet veel mooier zijn als we het eens anders gaan bekijken? Wij hebben het geluk dat we hier mogen zijn, dat we vrij zijn in alles ondanks dat we binnen de hekken van Utopia leven. Voor mij persoonlijk is het minstens zo belangrijk dat de wensen van anderen uitkomen. De wensen van mensen die niet zoveel kans hebben als wij in Utopia. Die niet vrij zijn omdat ze bijvoorbeeld beperkt worden door hun eigen lichaam of wat voor obstakel dan ook. Daarom wil ik graag de gouden pot ook gaan gebruiken als wens pot. Zodat mensen voor zichzelf of voor anderen een mail kunnen sturen met een wens die wij wellicht in Utopia uit kunnen voeren. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld een kind met een zeldzame ziekte verwennen, aandacht geven en hopen dat mensen buiten Utopia mee willen helpen om te zoeken naar zo’n oplossing om een kindje het onderzoek laten krijgen wat hij verdient. Op deze manier werken we niet alleen als Utopianen aan het zelfde doel maar kunnen we dit samen met onze trouwe volgers doen. Samen staan we nog sterker want wie wil nou neit bijdragen aan het geluk van een ander.

Dat is eigenlijk wat ik wil doen sluit LauraB haar verhaal af en ik hoop dat iedereen dat goed vindt. Gina en uiteraard de rest van de groep vinden het een mooi initiatief. Nicole ook, dat hadden we ook voor ogen met de gouden pot. Zo maak je iets kenbaar, mensen geven geld en zien werkelijk waar het geld naar toe gaat. Bjorn vindt het ook super mooi geschreven en Gio merkt op dat het een soort wens stichting is. Dat klopt antwoordt LauraB, ik hoop dat mensen hun wensen op gaan sturen. Het moet wel te realiseren zijn maar het geeft wel de nodige aandacht voor een bepaalde problematiek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Marja at 16:00

    Ze hebben het nog niet uitgesproken of er komen z.g. Al mailtjes binnen. Daar heeft de regie meteen voor gezorgd. Wat zijn ze daar toch inventief bij de regie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *