Er komen kinderen voor een lockdown

Er komen kinderen voor een lockdown

Alle bewoners moeten hun kist pakken en in een kring zetten want Gio wil een centraal. Een klein centraal want hij heeft een leuke mededeling. Als iedereen op zijn kist zit begint hij te vertellen.

Gio vertelt dat er eerder een kinderacademie is geweest. Er zullen straks kinderen komen die ook een lockdown mee krijgen. Ze krijgen een rondleiding en mogen daarna 10 minuten in de loods rond rennen om één week lang te overleven. Er zullen in totaal 12 kinderen komen, maar sommige bewoners vinden het niks als de kinderen in spullen gaan snuffelen. LauraB heeft de oplossing, ieder kind krijgt een Utopiaan als begeleider. Gio gaat vervolgens van alles uitleggen zodra de kids hun kist ingepakt hebben. Zoals vuur maken, eetbare planten en noem het maar op. Gio is blij dat iedereen zijn kist heeft gepakt, het wordt een kinderacademie. In de gym zullen ze een slaapverblijf maken zoals de bewoners ook gedaan hebben. De kinderen blijven in totaal 2 uur dus niet een week. Als alles gereed en uitgelegd is worden er nog verschillende vragen gesteld om daar eens over te praten. Mark zal na afloop ook nog friet bakken met Le Luifel. LauraB benadrukt wel dat er goed opgelet moet worden zoals het pakken van messen en dergelijke. Daarna gaat Gio alle kisten nog na lopen op schroeven en herstelt ze waar nodig. Vijftien minuten voor aanvang drukt Gio nog op de toeter zodat iedereen weet dat de kinderen eraan komen die een “lockdown” willen beleven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 19:33

  Een lockdown van 2 uur…….. totaal nutteloos en dan wordt de lockdown afgesloten met een frites uit ‘Le luifel”, zal wel aan mij liggen dat ik het niet snap en dat ik het zinloos vind

 2. Wil at 13:59

  Nou Gio, jij mag weleens een andere broek aan doen je loopt in een TE vieze gore broek die ook nog zowat op je knieen hangt, vreselijk!!!!!! Als jij je zo wil presenteren op de t.v ga je gang, maar je ziet er niet uit. En heel deze overlevingsoefening in 2 uur tijd en ook nog patat eten, schaam je, je moet daar een hele middag met de kids van maken

 3. Druif at 13:29

  Eer die kinderen zitten en uitleg gehad hebben kunnen ze weer weg , leuk idee maar slaat nergens op . Alleen maar kassa . Ik weet niet wat het per persoon kost , maar dat bakje patat kan je beter later buiten Utopia halen. Geef ze maar een stuk fruit oid
  Verzin wat echt leuks , zonder patat dat scheelt tijd

 4. Jan at 13:21

  Stop toch eens met het idiote gebruik van termen zoals bijv. lockdown. Wij wonen in Nederland en dan kunnen we in dit geval gewoon spreken van een overlevingsoefening met gebruik van minimale middelen.

  • Hannah at 19:15

   Tja, wat het ook was, het was geen lockdown en ook geen survival.
   Maar de term lockdown slaat in deze situatie helemaal nergens op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *