Utopia nieuws 27 mei

Utopia nieuws 27 mei

Het Utopia nieuws van 27 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Bas is bezig met zijn strandtent, hij schroeft alle paneeltjes eraf. Daarna is het tijd om even te eten.
 • LauraB heeft vannacht niet goed geslapen, alleen slapen is niet zo haar ding vertelt ze tegen LauraB. Bas oppert nog dat ze bij haar mag liggen maar LauraB denkt niet dat ze daar vrolijk van wordt.
 • Er zijn al 13 sjaals gemaakt door LauraB verkocht sinds ze gisteren op de webshop staan vermeld.
 • Mark wil Le Luifel op vrijdag extra lang open houden van 12:00 tot 20:00 uur.
 • Stefanie leest nog altijd wat post, ze zit nu lekker buiten in het zonnetje. Ook komt haar familie volgende week maandag op bezoek. Zal ze er sterker van worden?
 • LauraB en Gabriëlle gaan Ivan helpen met de promotie voor het crossfit evenement throwdown.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Anja at 16:17

  Een gesprek met Naomi en Bas, dit is niet te filmen!!!!!!!! Heeft ze het over dat de mensen op bed liggen s middags dat snapt ze niet, ze raakt gedemotiveerd door mensen die niets doen, inkoop doet Bas, ze zegt ‘ je bestelt geen sigaretten meer hoor’. En kan zo nog wel doorgaan,dit is niet te geloven!!!!!! Wat heeft ze zelf maanden lang gedaan? De andere werden gedemotiveerd door haar, maar goed, TE naief om dat te snappen, Ga maar snel naar huis Naomi!!!!!!

 2. Marja at 13:17

  Ha ha sjaals gemaakt door laurab daar trapt toch niemand in. Ze heeft er wel een paar geknipt of zo maar het naaien is uitbesteed. Al kon ze dat wel met Joey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *