Post voor Stefanie en Gio

Post voor Stefanie en Gio

De morgen is goed begonnen in Utopia voor Stefanie en Gio. De twee hebben namelijk post ontvangen!

En vooral voor Stefanie die met flinke heimwee kampt geeft dat hopelijk een oppepper. Ze krijgt verschillende motiverende brieven en leuke foto’s van het thuisfront. We zien regelmatig een lach verschijnen op het gezicht van de nieuweling dus blij is ze er zeker mee. Colinda leest mee en merkt op dat alle moeders op dezelfde manier schrijven. Dat haar ouders trots op haar zijn is één ding wat zeker is. Stefanie vertelt vrij weinig over haar post, wel dat ze nog niet gehuild heeft want dat mocht ze niet meer. Ook horen we Stefanie vertellen dat haar broertje zijn rijbewijs gehaald heeft. Ook krijgt ze verschillende brieven van haar vrienden en screenshots van de stream. En krijgt ook nog tekeningen van haar nichtje. Daarna besluit Colinda haar even alleen te laten en Stefanie leest nog even verder want ze heeft aardig wat gehad.

Gio heeft ook post ontvangen maar daar krijgen we weinig van te zien, de post van Stefanie wordt meer in beeld gebracht. Wel horen we Gio op een gegeven moment iedereen bedanken voor zijn post. En als Colinda vraagt of hij goede post heeft gehad antwoordt hij dat het top post was. Wat zal de dag nog meer brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 10:13

    Gio houd waarschijnlijk wijselijk zn mond, zal vast niet allemaal positief zijn, hij helpt Naomi ook veel te veel, ze kan niet organiseren zonder Gio, hij zit haar alweer te helpen, laat haar het zelf eens uitzoeken!!!!! Als gio eruit zal ze het ook moeten doen, maar of dat lukt???????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *