Familiebezoek voor Nicole

Familiebezoek voor Nicole

Van de ene familie naar de andere, nadat de dochters van Colinda vertrokken waren stond niet veel later de familie van Nicole op de stoep. Het gezelschap kwam met de auto het terrein op en werd uiteraard hartelijk ontvangen. Haar moeder, ex vriend en wat vrienden komen gezellig wat uurtjes doorbrengen met Nicole.

Er werd gezellig gekletst en Nicole nam het gezelschap mee over het Utopia terrein. Tijdens deze rondleiding / wandeling wordt er gezellig door gekletst maar ook krijgt Nicole adviezen. Zo moet ze lekker haar zelf blijven en voor haar eigen doelen gaan. Na de rondleing at het gezelschap lekker mee met alle bewoners. Na het avondeten sprak Ivan ook nog even met de moeder van Nicole. Hij heeft namelijk begrepen dat de reacties buiten Utopia nogal heftig zijn voor de familie van Nicole. Arm en arm lopen de twee het terrein over. Ik was geschrokken begint Ivan zijn verhaal. Persoonlijk vind ik het heel erg dat andere afgerekend worden op het gedrag wat ik doe. De moeder van Nicole antwoordt dat Utopia ook een moeilijke setting is maar hij wel moet opletten. De situatie is anders hier. Als jullie samen hadden gewoond en jullie hebben ruzie dan had Nicole mij echt niet gebeld hoor. Ivan bekend dat hij het vooral vervelend vindt dat de moeder van Nicole en de rest van de familie erop worden aangesproken, dit is bij zijn familie ook het geval. De moeder van Nicole bekend dat de reacties met name via social media niet leuk zijn maar ze houdt zich er niet meer zo mee bezig. Daar hoeft Ivan zich geen zorgen over te maken.

Wat later praat Ivan ook nog met de ex van Nicole Manoah. Ook daar geeft Ivan aan dat hij het vervelend vindt dat er negatieve reacties zijn gekomen. Manoah ontkent dit, er zijn geen negatieve reacties. Het enige waar hij op aangesproken wordt is op zijn vriendschap met Nicole. Mensen begrijpen niet dat zij na hun huwelijk goed bevriend zijn gebleven. Over de relatieperikelen van Ivan en Nicole heeft hij ook niet veel te zeggen. Ik kan allerlei dingen zeggen, maar dat is tussen jou en Nicole. Heel veel mensen hebben aan mij gevraagd wat ik zou gaan zeggen, maar ik zeg niks. Lossen jullie dat zelf maar op. Niet veel later is het tijd voor afscheid, ze gaan naar binnen en maken nog een groepsfoto. Dan zit het bezoek er alweer op!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *