Eerste uitzending radio Utopia is een feit!

Eerste uitzending radio Utopia is een feit!

Bjorn en Colinda zijn gisteren tot laat bezig geweest om een radio uitzending in elkaar te flanzen. En dat is gelukt! Momenteel staat deze online in de Utopia courant, echter kunnen wij het via daar niet beluisteren. Maar via deze link is het ons wel gelukt. Wat vinden jullie ervan?

Wat gebeurd er verder nog in Utopia? Het is momenteel erg rustig. Ivan en Bjorn hebben een gesprekje gehad. Bjorn uitte zijn gevoelens over de situatie met Ivan en Nicole. Hij vindt het moeilijk dat Ivan het moeilijk heeft. Misschien had hij moeten vertellen dat hij een gesprek heeft gehad met Nicole over Ivan. Ivan antwoordt dat het om zijn principes gaat met een hele uitleg erachter die hij al eerder gegeven heeft.

Verder zijn er een aantal kledingstukken kwijt, leggings om precies te zijn. Dit wordt op de vide besproken tussen Gaby, LauraB, Gabriëlle en Nicole. LauraB denkt al te weten wie de dader is, Colinda. Colinda heeft bepaalde spullen altijd als er iets kwijt is. Gaby en Gabriëlle bekennen dat ze hun eigen ondergoed wassen onder de douche. Dit om te voorkomen dat het kwijt raakt. Maar of Colinda het echt gedaan heeft? Wordt vervolgd… Verder is Mark bezig met het maken van friet voor Le Luifel, vanavond zullen er weer wat eters komen. Arriveren de kramen voor dit weekend en kunnen dus in elkaar gezet worden. Ohh en de boodschappen zijn weer geleverd! Inclusief 50 pakjes sigaretten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *