Utopia nieuwtjes 15 mei

Utopia nieuwtjes 15 mei

Het Utopia nieuws van 15 mei vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Bas en Ivan hebben weer trouw de koeien verzorgd.
 • Mark verkondigd aan Joey dat hij cafeïne nodig heeft. Joey antwoordt dat hij dan maar koffie in moet pakken. Ook bekend Mark dat hij spullen gaat verstoppen voor de groep en dat er tijdens de lockdown besproken moet worden hoe het momenteel gaat in de groep. Joey lacht als hij hoort dat hij spullen gaat verstoppen. Ik doe dat voor de groep aldus Mark. Wel vindt Joey dat er inderdaad wat besproken moet worden.
 • Gio heeft de krant vanmorgen gehaald, hij leest het interview wat hij eerder heeft beantwoord terug. Ook een aantal bewoners zijn erg nieuwsgierig.
 • Bas en Stefanie zijn in de keuken druk aan het kokkerellen.
 • Gina en Mark storten zich op de hoodies die weer binnen zijn gekomen. De twee sorteren de boel.

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen van Utopia? Volg ons dan op Facebook en  Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Anja at 11:26

  Idd belachelijk, hoop dat ze eens goed in de min gaan en op water en brood moeten leven, wat zijn ze toch naief!!!!!! De 1 wil sigaretten ander koffie en zo zullen er een aantal komen die niet zonder alcohol kunnen, Wat een stelletje bij elkaar. Ik moet nog zien dat idd de loods op slot gaat, want ze kunnen ook niet luieren op bed tot 11uur,en maar zeggen ik heb het druk

 2. jolanda at 10:30

  Lig die luie Laurab nog in bed .Shag roken vind ze niets dan maar niet roken zou je denken.
  Nee word gewoon voor meer dan 350 euro aan sigareten besteld.Voor minder moeten een heleboel gezinnen een hele maand eten kopen.word daar meer en meer een lui lekker land.Meld je aan voor utopia gratis vakantie heel veel zuipen roken hoeren en snoeren lang leven de lol.Dat is dus 500 dagen utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *