Ongenoegen over roken tijdens lockdown

Ongenoegen over roken tijdens lockdown

Er zijn vanmorgen 49 pakjes sigaretten besteld. Mark en Gio vinden het de grootste onzin. Joey daarin tegen neemt het op voor de rokers. Tel gewoon de aantal rokers bij elkaar op voor de komende 9 dagen. Gio vind het niet kunnen voor 500 euro. En Joey benadrukt dat Gio ook altijd vlees inkoopt. Moet ik het je laten zien? Gio vindt het debiel en snapt het contrast niet. Op deze manier is het niet afzien zoals het experiment zou zijn. Gio loopt vervolgens boos weg en gaat zijn ding maar weer doen. De rokers hebben de overhand in Utopia tot ongenoegen van bepaalde mensen.

Joey en Nicole gaan er onder het genot van een sigaretje eens bespreken. Joey vindt het onzin er worden ook verschillende dingen besteld zoals roomboter maar daar zeg ik ook niks van! Nicole vind ook dat Gio niet echt recht van spreken heeft, moet je eens kijken onder het bed wat hij daar heeft liggen! Ik weet wie het zegt aldus Joey, ik steek er gewoon nog een op!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:59

  Ze kunnen beter 2 weken niet drinken en roken instellen scheeld weer in de kosten als er nu al voor 350,00 of 500,00 euro peuken zijn besteld om over drank maar niet te spreken.
  Iemand schreef dat Giorgio wat onder zijn bed heeft wat heeft hij onder zijn bed dan.

 2. Mjo at 12:39

  Waarom worden die sigaretten die betaald van het zakgeld van de rokers, dus wie rookt betaald ze ook maar zelf. Maar niet uit de BV (of centrale pot).

  Dat er over roken gezeurd wordt is een beetje onzin. Want de ene drinkt (meer of minder als de ander), de andere heeft (dure/speciale) dingen nodig voor zijn of haar lichamelijke verzorging, enz. enz. ook dit alles wordt uit de BV betaald.

  De sfeer in Utopia is gewoon niet goed, als men al over dergelijke futiliteiten gaat mekkeren. Men gunt elkaar gewoon het licht niet in de ogen.

  • Mjo at 12:41

   2de die = niet

   Dit moet de 1ste regel dus zijn:

   Waarom worden die sigaretten NIET betaald van het zakgeld van de rokers, dus wie rookt betaald ze ook maar zelf. Maar niet uit de BV (of centrale pot).

 3. Petra at 12:05

  Wanneer gaan ze nu eindelijk eens zelf sigaretten draaien? Investering is klein: een paar apparaatjes….en dan hulzen en bussen tabak bestellen! Tegenwoordig heeft Marlboro ook bussen tabak, dus het zit evt. sponsoring niet in de weg, haha! Scheelt ongeveer de helft aan kosten.

  • Helmie at 13:49

   Precies Petra…. Ben ik met je eens en geef de niet rokers het geld wat zijn niet roken. Lijkt me wel zo eerlijk toch!!

 4. anna at 11:50

  Joey is een onuitstaanbaar joch geworden wie denkt hij wel wie hij is degene die niet roken betalen ook mee dat moeten ze niet pikken…..en je hoort gewoon de jaloezie als hij praat wat Gio allemaal onder zijn bed heeft liggen,maar hij is voor het gemak even vergeten dat Gio veel geld gewonnen heeft dus waar bemoeid hij zich mee?

 5. gezondheid at 11:09

  backto basic .!!! endan licht er voor 500 sigaretten klaar.wat een grote onzin…kon je vroeger in die tyd ook 500 sigaretten apart leggen…nee als ze back basic willen….dan zonder sigaretten..en zeker.niet 500 euro….belachelijk..

 6. Frank at 10:30

  Vreemd dat degene die eerst meende dat hij voor iedereen zou mogen bepalen wat er wel en wat er niet gegeten zou worden nu ineens het individuele recht claimt op kosten van de zaak te blijven roken. Dat men de man een half pakje per dag wegrookt moet men zelf weten, maar waarom daaraan ook door de niet-rokers moet worden mee betaald blijft raadselachtig. En dat nog steeds niemand op het idee is gekomen voortaan shag te bestellen, moet wel te maken hebben met sponsoring door marlboro, of anders is het een illustratie van de grenzeloze dommigheid en egoïsme van de bewoners.
  Die hele lock-down is natuurlijk nep, als ze dat serieus zouden nemen dan was er al lang een volksopstand uitgebroken. Van dit gezelschap zijn er immers maar heel weinig die enig idee hebben van de waarde van voedsel, geld, bewust omgaan met middelen, het milieu of zelfs zoiets simpels als je eigen gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *